- Kasteel TerWorm
Op slechts 500 meter afstand vindt u onze wellnessfaciliteiten. Als gast van Kasteel TerWorm maakt u gratis gebruik van fitness, zwembad en sauna van Van Der Valk Hotel Heerlen.

Zwembad

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad gesloten van 06 januari t/m midden april 2014.

Hotel Heerlen beschikt over een 120 m² extra verwarmd binnenzwembad (30 graden) met whirlpool.

In het zwembad is een aparte receptie aanwezig waar u handdoeken kunt krijgen. In het zwembad zijn kleedhokjes en lockers aanwezig. In het sportcentrum is een mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje (frisdranken, sportdranken, koffie en thee).

Meer informatie en openingstijden

Fitness

In verband met onderhoudswerkzaamheden is onze fitness gesloten van 06 januari t/m midden april 2014.

Hotel Heerlen beschikt over een ruime fitnesszaal met lifestyle cardio apparatuur. Er zijn in totaal circa 20 fitness apparaten aanwezig. Onze moderne apparatuur is zorgvuldig en zeer nauwkeurig instelbaar. 

In het sportcentrum zijn kleedhokjes en lockers aanwezig. In het sportcentrum is een mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje (frisdranken, sportdranken, koffie en thee).

Meer informatie en openingstijden 

Wellness

In verband met onderhoudswerkzaamheden is onze wellness gesloten van 06 januari t/m midden april 2014.

Verwen uw zelf met een bezoek aan ons sport- en wellness centrum. U kunt gebruik maken van een luxe sauna met Turks stoombad, infrarood-sauna en Finse sauna. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze zonnebanken.

Meer informatie en openingstijden