Direct naar de contentDirect naar de footer

Matinée du Limbourg

Zondag 29 september 2019

Deze keer is het niet Frankrijk, maar ons eigen Limburg dat in de culinaire spotlights staat. Onze chef de cuisine presenteert u tijdens dit matinée gastronomische streekgerechten uit Limburg. Weinakademiker Mario Tertschnig selecteert bij elk gerecht een bijpassende topwijn uit Nederlands of Belgisch Limburg. Mario is geboren en getogen in Oostenrijks meest zuidelijke provincie Kärnten. De liefde voor wijn kreeg hij, alsof het vanzelfsprekend was, cadeau van zijn Weense grootvader. “Zijn passie voor wijn is mijn passie geworden”. Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca en wijnhandel besloot Mario in 2014 om voor zichzelf te beginnen en specialiseerde zich in Oostenrijkse en Limburgse wijnen.

Menu

Limburgse beek forel met geitenkaas, amandel, bietjes en appel

***

Limburgse mosterdsoep met prei en schelvis

***

‘Konijn in het zuur’

***

Limburgs scharrelvarken ‘Livar’ met bloedworst, witlof

en een saus van honing en tijm

***

Pruimen met landgoedhoning

***

Kaasbuffet in de auberge met kazen uit Nederlands én Belgisch Limburg


All-in arrangement zesgangenmenu à €105,00
Inclusief wijnproeverij, aperitief, zesgangen wijn- en spijsdegustatie, tafelwater en mokka service.

Programma
12.00 uur Ontvangst & wijnproeverij in de Oranjerie
13.00 uur Zesgangen wijn- en spijsdegustatie in het Kasteel
17.00 uur Einde

Tip
Bezoek de wijnproeverij in de Wenckebachzaal.

GA TERUG

TERWORM GIFTS

Opzoek naar een mooi cadeau? Geef een cadeaucheque van Kasteel TerWorm met pakketje landgoedproducten!

Onze receptionistes zijn u graag van dienst: 045 400 11 11

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten