Direct naar de contentDirect naar de footer
Rustgevende behandelingen
Rustgevende behandelingen

in het moderne Beauty & Wellnesscenter

;

Beauty & Wellnesscenter

Tijdelijke sluiting saunacomplex

Geachte gast,

Graag willen wij u er op attenderen dat ons saunacomplex gesloten is vanaf 05-03-18 t/m 29-03-18 vanwege onderhoudswerkzaamheden. Ons zwembad, fitnesscentrum en Glow Spa zal op de gebruikelijke openingstijden normaal toegankelijk zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor vragen kunt u terecht bij onze receptie.

Een arrangement op maat!

Glow Spa is gelegen op de 14e etage van het hotel Duiven bij Arnhem A12. U kunt er volledig tot rust komen. Het mooie binnenzwembad en wellness centrum zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. Naast het binnenzwembad kunt u ook gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, Turks stoombad en zonnebank.
Wilt u zich even lekker uitleven? Dan kunt u gebruik maken van de moderne fitness- en cardioapparatuur van TechnoGym.

Glow Spa biedt u een ruim scala aan schoonheidsbehandelingen. U kunt hier terecht voor o.a. huidverbeterende behandelingen, wimperextensions, manicure, pedicure en waxing. Glow Spa is gespecialiseerd in het behandelen van wenkbrauwen op de wijze van Anastasia Beverly Hills.

Tevens kunnen wij u een ruime selectie van massages aanbieden, o.a. ontspanningsmassages en hotstone massages. Tijdens de behandelingen staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en comfort op de eerste plaats. Wanneer u een behandeling ondergaat, kunt u optimaal genieten van kilometers aan prachtig uitzicht.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 - 21.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur

Voor meer informatie of reserveringen kunt u terecht bij onze receptionistes. Zij zijn telefonisch bereikbaar: 026-3188888 of per e-mail:duiven@valk.nl.

Meteen in contact met Glow Spa? E-mailinfo@glowspa.nl

Volledig ontspannen!

Volledig ontspannen!

U kunt als hotelgast gratis gebruik maken van de Wellness faciliteiten die Hotel Duiven u te bieden heeft. Ontspan en laat u meeslepen in de relaxte ambiance.