5 & 6 april
Culinair Paasmatinée

5 & 6 april   Culinair Paasmatinée - Kasteel TerWorm

Pasen

Het mooiste familiefeest van het jaar!

Paasfeest

5 en 6 april verwennen wij u traditiegetrouw met heerlijke seizoensnoviteiten tijdens onze culinaire Paaslunch. Chef de Cuisine Andy Brauers verrast u met kleurrijke, frisse en zinnenprikkelende creaties.

Wilt u blijven overnachten? Bekijk hier onze Paasarrangementen.

 

1e Paasdag

Op vrijdag 3 en zondag 5 april serveren wij onderstaand menu:

 

Feestelijke Paasamuse

***

Tartaar van rund met mayonaise van gerookte oester

***

Zeeduivel met tomaat en olijven

***

Geuldal-lam met jonge groenten en tuinkruidenjus

***

Selectie van vier boerenkazen van kaasmeester Tom Miesen,

geserveerd met ambachtelijk brood, honing en stroop van eigen landgoed

en/of

Crème karamel met frambozen

 

 4-gangen Paasmenu 57,50 - wijnarrangement 32,50

5-gangen Paasmenu 67,50 - wijnarrangement 37,50

 

2e Paasdag

Op zaterdag 4 en maadag 6 april serveren wij onderstaand menu:

 

Feestelijke Paasamuse

***

Kleurrijke lentesalade van kingkrab, kruiden en bloemen

***

Ravioli van ‘Poulet Noir’, geserveerd met gebakken langoustines

en een jus van gevogelte en dragon

***

Bereidingen van kalfsvlees met asperges en een lichte truffeljus

***

Selectie van vier boerenkazen van kaasmeester Tom Miesen,

geserveerd met ambachtelijk brood, honing en stroop van eigen landgoed

en/of

Zoete saffraan-risotto met confituur van aardbeien en sangriasorbet

 

 4-gangen Paasmenu 57,50 - wijnarrangement 32,50

5-gangen Paasmenu 67,50 - wijnarrangement 37,50

 

GA TERUG