Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Kasteel TerWorm gaat renoveren!

Met trots kondigen we aan dat ons prachtige 25 jaar oude kasteel en pachthoeve een indrukwekkende transformatie ondergaat. De komende anderhalf jaar wordt met liefdevolle zorg en aandacht gewerkt aan de renovatie en update van de 40 unieke hotelkamers, verspreid over het kasteel en de pachthoeve. Bij Hotel Kasteel TerWorm streven we naar kwaliteit. Daarom nemen we de tijd voor deze renovatie om overlast tot een minimum te beperken. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de voortgang en planning.

Hoewel de inhoud van deze pagina met zorg is samengesteld, staan wij altijd klaar om uw aanvullende vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 21 november 2023

Ornament
Wat kunt u verwachten

Wat kunt u verwachten

De aanstaande verbouwing kan ongetwijfeld enige overlast of ongemak met zich meebrengen, maar we streven ernaar dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zullen voornamelijk van maandag tot en met vrijdag plaatsvinden, gedurende de ochtend en middag, wat betekent dat de meeste bouwoverlast zich op deze momenten kan voordoen. Gelukkig wordt er in het weekend niet gewerkt, wat de geluidsoverlast aanzienlijk minimaliseert.

Belangrijk om te weten is dat de verbouwing in verschillende fases wordt uitgevoerd. Hierdoor blijft de overlast beperkt tot specifieke delen van het kasteel of de pachthoeve. In de onderstaande planning kunt u zien wanneer welke fase plaatsvindt, zodat u goed geïnformeerd bent over wat u kunt verwachten. We danken u bij voorbaat voor uw begrip en geduld tijdens deze vernieuwingsfase

Stapsgewijs, de verschillende fases

 • Fase 1 & 2
  Januari t/m mei 2024

  In deze fase richten we ons op de renovatie van tien kamers op de eerste en tweede etage van het kasteel. De begane grond en het souterrain met het restaurant salons, de receptie en de auberge blijven normaal geopend voor onze gasten. Hoewel we streven naar minimale overlast, kan er op maandag tot en met vrijdag overdag enig geluidsoverlast zijn.

 • Fase 3 t/m 7
  Mei 2024 t/m november 2025

  In deze fases van onze renovatie richten de werkzaamheden zich op de vijf verschillende delen in de pachthoeve. De 30 kamers in deze pachthoeve worden per groepjes van 6 tot 8 kamers gerenoveerd, waardoor telkens een klein aantal kamers samen in één blok buiten gebruik is voor renovatie. Gedurende deze periode kan er op maandag tot en met vrijdag enige geluidsoverlast zijn. Belangrijk om te weten is dat er in deze fase geen werkzaamheden plaatsvinden in het kasteel, en alle faciliteiten, zoals het restaurant, de receptie en andere voorzieningen, normaal geopend zijn.

 • Belangrijke informatie

  Ondanks zorgvuldige planning kunnen er onverwachte wijzigingen optreden. We doen ons best om de informatie zo actueel mogelijk te houden. We nodigen u uit om regelmatig deze pagina te raadplegen voor nieuwe updates. Uw begrip wordt gewaardeerd.