Welkom in onze Auberge

Voor koffie met Limburgse vlaai, lunch of borrel

Welkom in onze Auberge - Kasteel TerWorm

Lunchen van onze Aubergekaart

12.00 - 17:00 u

Aubergekaart

Bar, Brasserie & Terras Auberge

Bar Auberge
De Auberge is uniek gelegen in de mystieke gewelven van het Kasteel. Terwijl de behaaglijke gloed van de haard u verwarmt kunt u hier genieten van een heerlijk drankje en hapje van onze Aubergekaart. In de maanden dat de heerlijkste wildgerechten weer worden geserveerd kunnen een aperitief en naborrel aan de bar natuurlijk niet uitblijven.

Een tafel reserveren voor lunch of diner is enkel mogelijk in ons restaurant op basis van de à la carte menukaart. Indien u liever iets gebruikt van onze Aubergekaart (bijv. een salade of kop soep) is het helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren.

Aubergekaart

Terras
De overtreffende trap van genieten en onthaasten. Het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel TerWorm.
Op ons riante terras met zitjes, parasols, statafels en trendy loungebanken vindt iedereen wel een favoriet plekje. Lekker luieren in het zonnetje met een verfrissend drankje, Mediterrane tapas en geurige zomerkruiden. Op de achtergrond een oase van flora en fauna. Even op een andere plek... weg van alle dagelijks gedruis.

 

 

Wij maken gebruik van cookies.