Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Prestige

Onze Chef de Cuisine presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Terrine van fazant

    ganzenlever | witte kool | appel | krokante huid

    Domain de Wijngaardsberg – Auxerrois - Limburg, Nederland

  • Gegrilde coquilles

    aardappel brandade | truffel | schuim van gepofte knoflook

    Vergelegen – Chardonnay - Stellenbosch, Zuid Afrika

  • Roodpoot patrijs

    bitterbal van patrijs | sous-vide gegaarde patrijs | zuurkool | pastinaak en patrijs jus

    Artuke – Tempranillo - Rioja, Spanje

  • Hertenrugfilet

    witlof | rode kool | wildjus

    Prunotto Mompertone - Barbera, Syrah - Piëmont, Italië

  • Ambachtelijke Kazen

    - Toeslag kaas ipv een dessert 5.00 -

  • Panna cotta van pompoen

    gekonfijte venkel | vlierbloesem en bloedsinaasappel gel | spicy pompoen sorbet

    Château Tourmentine – Sémillon - Sud Ouest, Frankrijk

  • Prijzen

    3-gangen menu € 52,50 / wijnarrangement € 27,50

    4-gangen menu € 62,50 / wijnarrangement € 32,50

    5-gangen menu € 72,50 / wijnarrangement € 37,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!