Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Prestige

Onze Chef de Cuisine presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Gevogelte mousse

    wortel | gember
    €22,50

    Wijn suggestie:

    Weingut Emil Bauer - Riesling Trocken

    Pfalz - Duitsland
    €6,50 / €36,50

  • Garnalen ravioli

    bisque | aïoli crouton
    €24,50

    Wijn suggestie:
    Bergerie de l'Hortus Blanc

    VdP du Val de Montferrand - Frankrijk
    €6,50 / €36,50

  • Kwartel

    witte boon | piccalilly | dragonjus
    €24,50

    Wijn suggestie:

    Guy Allion Les Parcs - Pinot Noir

    Loire - Frankrijk
    €6,50 / €36,50

  • Snoekbaars

    schorseneer | gerookte groene paling saus
    €32,50

    Wijn suggestie:

    Bellingham - Chenin Blanc

    Paarl - Zuid Afrika
    €6,00 / €35,50

  • Ambachtelijke Kaas

    €15,00

    - Toeslag kaas ipv een dessert 5.00 -

    Wijn suggestie:
    Late Bottled Vintage Port 2014,

    Quinta Santa Eufémia, Douro – Portugal
    €9,50

  • Peer

    rozemarijn | honing
    €12,50

    Wijn suggestie:

    Thomas Barton - Sauternes

    Bordeaux - Frankrijk
    €8,00

  • Prijzen

    3-gangen € 52,50 / wijnarrangement € 27,50

    4-gangen € 62,50 / wijnarrangement € 32,50

    5-gangen € 72,50 / wijnarrangement € 37,50

    6-gangen € 82,50 / wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!