Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Langoustine

    paprika | grapefruit | mosterdzaad

    Ribeiro - Ramòn do Casar,Galicië - Spanje

  • Venkel-bouillon

    snoekbaars | rivierkreeft | dragon

    Fleur de Pampre - Domaine Florane, Rhône - Frankrijk

  • Zeetong & Mossel

    wortel | uitjes | kerrie-Hollandaise

    Steff Rosé - Domaine Henri Bonnaud, Provence - Frankrijk

  • Lam

    bloemkool | raapjes | couscous

    Montpeyroux - Le Tarral, Languedoc - Frankrijk

  • Kaas

    selectie van vier

    Late Bottled Vintage Port 2013, Quinta Santa Eufémia, Douro - Portugal

  • Mango

    pure chocolade

    Muscat Beaumes de Venise, Gigondal La Cave, Rhône - Frankrijk

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!