Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Makreel | coquille | beukenzwam

    Grüner Veltliner Klassik 2017, Weingut Hofmann, Traisental - Oostenrijk

  • ***

  • Kreeft | kaviaar | aardappel

    Mâcon ‘Aux Bois d’Allier’ 2016, Domaine Cordier, Bourgogne - Frankrijk

  • ***

  • Anjou-duif | schorseneer | biet

    Corvina 2017, Villa Cavarena, Veneto - Italië

  • ***

  • Ree | savooiekool | topinamboer

    Rioja Reserva 2014, Bodegas Beronia, Rioja - Spanje

  • ***

  • Ambachtelijke kazen

    Late Bottled Vintage Port 2012, Graham’s, Douro - Portugal

  • ***

  • Cassis | yoghurt | basilicum

    Sauvignon Blanc Late Harvest 2017, Errázuriz, Casablanca Valley - Chili

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!