Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Forel | asperge | komkommer

    Grüner Veltliner ‘Ried Spiegel‘ Reserve 2017, Steininger, Kamptal - Oostenrijk

  • Kreeftenbisque | venkel | appel

    Chardonnay 2017, Vergelegen, Stellenbosch - Zuid-Afrika

  • Zwezerik | bloemkool | koffie

    Pinot Noir Réserve 2017, Domaine Valentin Zusslin, Alsace - Frankrijk

  • Lam | asperge | daslook

    St. Laurent 2016, Weingut Ellermann-Spiegel, Pfalz - Duitsland

  • Ambachtelijke kazen

    Late Bottled Vintage Port 2012, Graham’s, Douro - Portugal

  • Abrikoos | chocolade | mascarpone

    Saussignac ‘Vendanges d’Autrefois‘ 2015, Bergerac - Frankrijk

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!