Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Prestige

Chef de Cuisine Andy Brauers presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

Menu Prestige

  • Hamachi - Soja - Citroengras

    Albariño Atlántico 2016, Mar de Frades, Ríax Baixas - Spanje

  • St. Jacobschelp - Bloemkool - Macadamia

    Provenance Chenin Blanc 2017, l’Avenir, Stellenbosch - Zuid-Afrika

  • Kalf - Truffel - Risotto

    Cuvée Gaudenz 2015, Weingut Knipser, Pfalz - Duitsland

  • Fazant - Ganzenlever - Witlof

    Blaufränkisch Rusterberg 2016, Ernst Triebaumer, Neusiedlersee - Oostenrijk

  • Ambachtelijke Kazen

    Late Bottled Vintage Port 2012, Graham’s, Douro - Portugal

  • Kiwi - Champagne - Chocolade

    Moscato d’Asti 2017, Prunotto, Piemonte - Italië

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!