Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Carabiniero & Krab

    pompoen | peterselie

    Catarrato 2017, Cusumano, Sicilië – Italië

  • Coquille

    bloedworst | bietjes

    Riesling 2015, Chateau Ste. Michelle, Washington State – Verenigde Staten

  • Patrijs & Ganzenlever

    zuurkool | pastinaak | appel

    Finca la Colonia Coleccion Pinot Noir 2018, Bodega Norton, Mendoza – Argentinië

  • Hertenrug & Sukade

    rode kool | spruiten | peperkoek

    Dedicado Malbec Tupungato 2016, Finca Flinchman, Uco Valley – Argentinië

  • Kaas

    selectie van vier

    Late Bottled Vintage Port 2013, Quinta Santa Eufémia, Douro - Portugal

  • Donkere Chocolade

    pistache

    Dulce Tino Monastrell 2018, Casa de la Ermita, Jumilla – Spanje

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!