Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Noordzee Krab

    venkel | jalapeño

    Isonzo Friulano 2017, Azienda Agricola Borgo San Daniele, Friuli – Italië

  • Livar buikspek & Langoustine

    appel | bleekselderij | citroengras

    Isonzo Friulano 2017, Azienda Agricola Borgo San Daniele, Friuli – Italië

  • Rode Mul & Noordzee Garnaal

    pompoen | gele curry | saffraan

    Rosé 2018, La Promenade, Provence – Frankrijk

  • Bresse Duif

    eendenlever | mais | hazelnoot

    Spätburgunder 2016, Stern, Pfalz – Duitsland

  • Kaas

    selectie van vier

    L.B.V. Port 2013, Quinta Santa Eufémia, Douro - Portugal

  • Perzik

    yoghurt | avocado

    Arankönny Late Harvest 2017, Tornai, Nagy Somló – Hongarije

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!