Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair

Chef de Cuisine Vincent van Vierzen presenteert zijn mooiste signatuurgerechten.

  • Tonijn | grapefruit | dragon

    Ziefandler ‘Anninger’ 2017, Bernhard Stadlmann, Niederösterreich - Oostenrijk

  • ***

  • Miso-bouillon | makreel | buikspek

    Riesling ‘Les Jardins’ 2016, André Ostertag, Elsace - Frankrijk

  • ***

  • Kwartel | truffel | pastinaak

    Valpolicella Classico Ripasso 2016, Farina, Veneto - Italië

  • ***

  • Runderbavette | Comté | sjalot

    Cabernet Sauvignon 2014, McManis, California - Verenigde Staten

  • ***

  • Ambachtelijke kazen

    Late Bottled Vintage Port 2012, Graham’s, Douro - Portugal

  • ***

  • Clafoutis | rabarber | framboos

    Saint Croix du Mont Moelleux ‘Cuvée de l’Enclos’ 2015, Château du Haut Mayne, Bordeaux - Frankrijk

  • Prijzen

    3-gangen Menu Prestige € 49,50 3-gangen wijnarrangement € 27,50

    4-gangen Menu Prestige € 59,50 4-gangen wijnarrangement € 32,50

    5-gangen Menu Prestige € 69,50 5-gangen wijnarrangement € 37,50

    6-gangen Menu Prestige € 79,50 6-gangen wijnarrangement € 42,50

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een glas bijpassende wijn.

    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een allergie? Meld het ons!