Direct naar de contentDirect naar de footer
Stage- leerplaatsen Kasteel TerWorm
Stage- leerplaatsen Kasteel TerWorm
Terug naar overzicht met vacatures

Stage- leerplaatsen Kasteel TerWorm

Hotel
Kasteel TerWorm
Afdeling
Alleskunner
Werkverband
Fulltime & Parttime

Wij vinden het opleiden en ontwikkelen van vakmensen erg belangrijk. Daarom bieden wij het hele jaar door diverse stage- en leerplaatsen aan voor enthousiaste young professionals in de afdelingen front office (receptie), bediening en keuken.

Front office
Als stagiaire/leerling bij de afdeling front office bestaan je werkzaamheden, onder begeleiding van je bedrijfsmentor, voornamelijk uit het ontvangen, te woord staan, inchecken en uitchecken van gasten en het verwerken van reserveringen. Hiernaast verschaf je informatie aan gasten en anticipeer je op de wensen en bijzonderheden van onze gasten. Je handelt het telefoonverkeer af en verzorgt de in- en uitgaande post en e-mails. Tenslotte voer je allerlei hand- en spandiensten voor de afdeling uit.

Bediening
Als stagiaire/leerling bij de afdeling bediening ben je verantwoordelijk voor het op adequate en gastvrije wijze bedienen van gasten door een volledige en juiste informatieverschaffing en een correcte service/afhandeling van ontbijt, lunch en diner. Hiernaast draag je zorg voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. het restaurant hetgeen o.a. omvat: mise en place, opruimwerkzaamheden en het opdekken/klaarmaken van tafels. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het in schone staat onderhouden en achterlaten van je afdeling en de gebruikte hulpmiddelen/materialen.

Keuken

Kasteel Terworm, het kasteel in Parkstad Limburg waar gastvrijheid en culinair genieten in een sfeervol en ontspannen ambiance hoog in het kasteelvaandel staat, is op zoek naar een enthousiaste en pro actieve Leerling/stagaire Kok (niveau 2, 3, 4). Als leerling/stagaire kok vragen wij het mede voorbereiden van culinaire hoogwaardige producten, het leveren van een actieve bijdrage aan productontwikkeling. Daarnaast het leren inplannen en coördineren van de eigen werkzamenheden, het mede bewaken/controleren van de geldende (kwaliteits)voorschriften & het ondersteunen tbv een adequaat voorraadbeheer.

Wat bieden wij jou?
• Stagevergoeding passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd
• Personeelskorting op hotelovernachtingen bij aangesloten Van der Valk Exclusief-hotels en personeelskorting in het restaurant van Kasteel TerWorm
• Een ongekend goede informele werksfeer (de lijntjes zijn kort, de medewerkers gemotiveerd en er is veel ruimte voor initiatieven en ideeën);
• Ontbijt en lunch tijdens ochtend- en/of middagdiensten en een warme maaltijd tijdens avonddienst;
• Een onvergetelijke, afwisselende stage bij één van de leukste en snelst groeiende familiebedrijven van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime & Parttime
  • parttime of fulltime

Solliciteren

Geboortedatum