Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen
Vergaderen

Torenkamer

Wenckebachzaal

Exclusief vergaderen

Zalen

Kasteel TerWorm beschikt over vier vergaderruimtes:

Wenckebachzaal

Deze rustig gelegen zaal beschikt over ruim lichtinval en biedt uitzicht op de Franse Rococotuin. Een sfeervolle, luxe inrichting met comfortabele, brede stoelen zorgen voor een comfortabele dag vergaderen.

Oppervlakte: 69 m2
Lengte: 11m
Breedte: 7m
Hoogte: 3.5m

Capaciteit U-vorm / Blok Theater School
Wenckebachzaal 24 4516

Torenkamer

Een statig kamertje gelegen in de Toren van het Kasteel. De grote ovale boardtafel biedt plek voor maximaal 8 personen. Een sfeervolle, doch formele ruimte die ideaal is voor enkele uurtjes overleg, eventueel in combinatie met een heerlijke lunch of diner.

Oppervlakte: 14 m2
Lengte: 4m
Breedte: 4m
Hoogte: 3m
2-8 personen

Eyckholt & In de Koning

Ideaal voor workshops en trainingen. Deze ruimtes kunnen worden ingericht met een bloktafel voor maximaal 8 personen. Beide ruimtes zijn gelegen in de Pachthoeve met eigen terrasje aan de slotgracht.

Oppervlakte: 40 m2
Lengte: 7.2m
Breedte: 4m
Hoogte: 3m
Maximaal 8 personen

Een sfeervolle vergaderzaal met veel daglicht en comfortabele, ruime stoelen. Moderne vergaderfaciliteiten naar gelang uw wensen. Kleinschalig en daardoor persoonlijke aandacht van het vaste professionele team van TerWorm. Pauzeren met een lekkere broodjeslunch met streekproducten in de zaal geserveerd of een meergangenlunch in ons restaurant. Uitzicht op de Rococotuin of een inspirerende wandeling over het landgoed. Dát maakt het verschil.