Direct naar de contentDirect naar de footer

Arnhem en Nijmegen vormen het hart van een unieke regio in Nederland

In de regio Arnhem Nijmegen zijn op alle gebieden de mogelijkheden eindeloos te noemen. Vanuit een heuvelachtig gebied sta je in korte tijd middenin de schitterende uiterwaarden of in een idyllisch vennengebied. Enkele ogenblikken later loop je ineens midden in een prachtige, groene stedelijke omgeving.

Ontdek Arnhem

Ontdek Arnhem

ALLES OM VAN UW VERBLIJF
EEN ONVERGETELIJKE TIJD
TE MAKEN!

Liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem uitgebreid aan hun trekken. Arnhem was niet voor niets 'Beste Binnenstad van Nederland' en Evenementenstad van het jaar 2009. En Arnhem is niet voor niets uitgeroepen tot Groenste Stad van Europa. De landschappelijke ligging en de aanwezigheid van vele parken maakt Arnhem een unieke stad.

Lees meer
De aap uithangen in Burgers' Zoo

De aap uithangen in Burgers' Zoo

Burgers´ Zoo is een modern dierenpark in Arnhem, waar u zelf op ontdekkingsreis gaat door natuurgebieden uit de hele wereld. Het park is overzichtelijk ingedeeld in verschillende inspirerende en thematische leefgebieden.

Nijmegen

Nijmegen

De oudste stad van het land is het hele jaar een ontmoetingsplek bij uitstek. Gelegen op een heuvelrug aan de oevers van de Waal, oefent Nijmegen al eeuwenlang een grote aantrekkingskracht op mensen uit.

Wist u dat Nijmegen de grootste 'terrasdichtheid' per inwoner van Nederland heeft?

Lees meer