Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze kasteelfaciliteiten

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten en de faciliteiten van Hotel Heerlen. Neem een duik in het zwembad, relax in onze wellness, klim en klauter naar hartenlust in onze natuurspeeltuin of ontdek de prachtige omgeving. Dit alles op 500 meter loopafstand.

Ornament
Badhuys TerWorm

Badhuys TerWorm

Compleet tot rust komen in de wellness van Hotel Heerlen! De Romeinen kwamen vroeger al naar Heerlen om te badderen in de Thermen, wat nu het best bewaarde Romeinse badhuis van Nederland is. Heerlen heeft er echter een nieuw badhuis bij waar hotelgasten kunnen genieten en ontspannen. Badhuys Terworm beschikt over een verwarmd zwembad, een uitgebreide moderne fitness en een gloednieuwe wellness met bijzondere sauna's en faciliteiten omringd door de prachtige natuur van Landgoed TerWorm.

Meer informatie
Ornament
Omgeving

Omgeving

Zuid-Limburg is niet te vergelijken met de rest van Nederland. Dat geldt niet alleen voor het landschap, waar de heuvels prijken tussen de vruchtbare akkers en de Maas tussen de steden door beweegt. De tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan zijn nergens anders in Nederland zo levendig als hier. Ontdek het bourgondische leven zelf!

Meer informatie
Ornament
Activiteiten

Activiteiten

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. U kunt uw e-bike huren via onze receptie.

Bekijk alle activiteiten