Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom vorstelijk dineren
Kom vorstelijk dineren

Culinair genieten

Ongedwongen en sfeervol ontspannen in een van onze vijf intieme restaurantsalons. Laat u culinair verrassen door de enthousiaste keukenbrigade onder leiding van Chef de Cuisine Dave Beckers en beleef de beste streek- en seizoen producten met begeleidende wijnen die voor u zorgvuldig door onze sommelier zijn samengesteld.

Ornament
Menukaarten

Menukaarten

Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten of klassiekers met een vernieuwde twist. Bekijk ook onze Auberge kaart.

Meer informatie
Ornament
Openingstijden

Openingstijden

Auberge & terras
Auberge 11:00 - 23:00 uur
Terras 11.00 - 23.00 uur van april tot oktober
Aubergekaart 12:00 - 17:00 uur
Borrelkaart 12:00 - 21:30 uur

Restaurant
Maandag t/m zaterdag 18:00 - 21:30 uur
Zondag: wekelijkse rustdag voor ons keuken team

Ornament
Matinee

Matinee

Met onze wisselende themalunches laten wij u genieten van verrassende creaties van onze keukenbrigade onder leiding van onze Chef de Cuisine Dave Beckers.Gastvrijheid met een thuisgevoel staan bij ons hoog in het kasteelvaandel.

Culinaire Agenda
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
416 beoordelingen
Volledig genieten en verzorgd worden in een luxe kasteel restaurant
Kasteel TerWorm Jo 

Ik ben hier al voor de tweede keer geweest. Uitstekend! Lunch a la carte met 3 gerechten, prachtig geserveerd vol van smakken en ontzettend lekker. We hebben ook o.a.champagne genomen en ik moet zeggen dat dit het lekkerste champagne ooit was, bedankt! Het was allemaal even lekker en met alle liefde en zorg geserveerd. Bediening is zeker 5sterren waard. Heerlijke huisgemaakte bon bons zijn mijn lievelings. Er ontbreekt helemaal niets. Samen met mijn vriendin hebben wij ontzettend van genoten en een heerlijke middag beleefd. Bedankt en tot volgende keer!