Direct naar de contentDirect naar de footer

Fiets & wandel

LEKKER ACTIEF!

Wie even weg wil uit de drukte strijkt neer in het gebied tussen Arnhem en de Duitse grens: de Liemers.Wandelen, fietsen, skeeleren, paardrijden, kanovaren en andere binnen- en buitensport activiteiten, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in de Liemers.


Bij de receptie zijn vele fietsroutes aanwezig zoals bijvoorbeeld de fietstocht Rondje Liemers en Tour Culinair de Liemers. Tour Culinair de Liemers brengt u langs culinaire locaties, waar genoten kan worden van streekproducten uit de Liemers.

Fietsverhuur
U heeft bij ons de mogelijkheid om fietsen te reserveren. Een ideale manier om dit onbekende stukje Nederland te ontdekken! Tevens hebben wij de mogelijkheid tot het verhuren van elektrische fiets.

• Elektrische fiets: € 27,00 per fiets per dag
• 7-versnellingen fiets: € 17,50 per fiets per dag

U kunt de fietsen ook bij één van onze receptionistes reserveren.
Dit kan telefonisch via 026-3188888 of per email info@duiven.valk.nl

TOP

Het veelzijdige landschap van de Liemers is ideaal voor een heerlijk actief dagje uit in de natuur. Zo is er in de gemeente Duiven een Toeristisch Overstap Punt (TOP) van waaruit je aantrekkelijke fiets- en skeelerroutes kunt volgen door het gebied. Zo start bijvoorbeeld bij de TOP de Kunst- en Cultuurroute Duiven; een mooie bewegwijzerde fietsroute langs monumenten, kunstwerken en historische plekken in Duiven, Groessen en Loo. Bovendien is de Liemers aangesloten op het Fietsknooppuntennetwerk waardoor je ook je eigen fietsroute door dit schitterende gebied kunt samenstellen.

Recreatiegebieden
De Liemers staat niet alleen bekend om haar schitterende natuur, maar ook om haar prachtige recreatiegebieden waar je actief kunt recreëren. Recreatiegebied Rhederlaag, De Bijland en De Nevelhorst, bieden volop mogelijkheden om een actief uitje op en aan het water te beleven. Daarnaast zijn er op deze recreatiegebieden diverse watersportactiviteiten en sport- en spelactiviteiten mogelijk.