Direct naar de contentDirect naar de footer
Voorjaar
Voorjaar

Geniet van het Voorjaar

Exclusief overnachten in de Torensuite

in alle rust, comfort en luxe

Culinair genieten

Lunch of diner

Terras aan de slotgracht

Zomers genieten

Restaurant

Exclusief lunchen of dineren

HOTEL IS OPEN

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de afgekondigde overheidsmaatregelen, zal Kasteel TerWorm tot en met 26 mei 2021 het restaurant moeten sluiten. Ons hotel is wel open, echter zullen alle faciliteiten zoals de Auberge en het zwembad en de fitness bij Hotel Heerlen gesloten zijn. Indien de weersomstandigheden het toelaten, is ons terras tussen 12:00 en 18:00 uur geopend. Indien u een verblijf reserveert, bezorgen wij ontbijt, lunch en diner tot aan uw kamerdeur. U kunt genieten van private dining in uw hotelkamer. Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen en dragen mondkapjes.

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner
Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes;
  • Ontbijt zal worden aangeboden in een ontbijtbox van 07:00 uur tot 11:00 uur. U kunt op een afgesproken tijdslot uw ontbijtbox afhalen in onze lobby en op uw kamer nuttigen;
  • Onze restaurants en overige faciliteiten in het hotel zijn helaas gesloten;
  • Lunch 12:00 uur - 17:00 uur en diner 17:30 uur - 20:30 uur.

Voor lunch en diner bieden wij een bezorgmenu waar wij u bij check-in verder over informeren. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze receptie en middels bezorging tot aan uw kamerdeur, kunt u genieten van private dining in uw hotelkamer.

Voor uw comfort hebben wij in een aantal hotelkamers een restaurant tafel en stoelen geplaatst.
U kunt uw afhaalmenu op deze manier comfortabel en gezellig nuttigen.

Indien de weersomstandigheden het toelaten, openen wij ons terras tussen 12:00 en 18:00 uur.

ETEN & DRINKEN NIET-HOTELGASTEN

De restaurantactiviteiten zijn momenteel uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten.

Terras

Wij serveren onze 2- of 3-gangen Smartlunch, reserveren is maximaal 2 dagen voor aankomstdatum mogelijk. Naast de Smartlunch presenteren wij onze Aubergekaart, vooraf reserveren is helaas niet mogelijk, ons terras is geopend middels inloop.

Veelgestelde vragen

Kunnen wij eten en drinken in uw hotel?
Ja! U geniet van private dining in uw hotelkamer. U kunt uw ontbijt, lunch en diner bestellen bij onze receptie. Wij bezorgen de gerechten tot aan uw kamerdeur. Ons restaurant, de Auberge even als roomservice is helaas niet mogelijk tot en met 26 mei 2021.

Indien de weersomstandigheden het toelaten, openen wij ons terras tussen 12:00 en 17:00 uur. Reserveren is helaas niet mogelijk, ons terras is geopend middels inloop.​

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen. Tevens zijn mondkapjes verplicht in alle openbare ruimtes.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt overnachten in ons hotel en genieten van private dining in uw hotelkamer.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 21 april 2021