Direct naar de contentDirect naar de footer
Onthaasten in ons zwembad
Onthaasten in ons zwembad

Badhuys Terworm
Zwembad

Het verwarmde binnenzwembad van Badhuys Terworm gelegen in Hotel Heerlen biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk! In ons verwarmde zwembad kunt u heerlijk in eigen tempo baantjes trekken. De ruime openingstijden van het bad zijn hier ideaal voor, bijna op elk gewenst moment kunt u komen. Dat zorgt ervoor dat u geen planning hoeft te maken, om te kunnen genieten van een sportieve break. Het zwembad is 1.40m diep en 10 bij 12 meter groot.

In ons zwembad wordt u voorzien van een grote lekker dikke badhandoek. Deze zijn gratis verkrijgbaar voor hotelgasten bij de zwembad-receptie.

Wij raden u aan badslippers en een badjas mee te nemen voor gebruik in het zwembad. Eventueel zijn er ook badslippers te koop à €1,50 per stuk of een badjas incl. slippers te huur à €7,50 per stuk bij de Hotelreceptie. (indien op voorraad). Het gebruik hiervan is niet verplicht.

TOEGANG:
Als hotelgast van Kasteel TerWorm kunt u gratis gebruik maken van het zwembad van Badhuys Terworm.
Klik hier voor meer informatie over een dagpas hotelgasten voor de wellness.

ONDERHOUD:
- De whirlpool is in verband met onderhoud gesloten vanaf 28 augustus t/m 24 december 2023.
- Het zwembad is in verband met onderhoud gesloten vanaf 20 november t/m 9 december2023.