Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangement Limburg? Kom naar Van der Valk

Op zoek naar een rustgevend arrangement? Limburg is de perfecte omgeving! Soms kan het heerlijk zijn om er eens even een paar dagen tussenuit te gaan. Alleen al het boeken van een hotel kan zorgen voor een stukje ontspanning. Het leven van alledag is druk en vermoeiend en een arrangement bespreken in een prachtige provincie als Limburg betekent voor veel mensen echt even op adem komen.

Arrangementen Limburg mogelijk bij Van der Valk Kasteel TerWorm

Het boeken van een arrangement in Limburg kan een hotelbezoek net nog even iets extra’s geven. Uiteraard is het altijd lekker om niet zelf het bed op te hoeven maken en niet zelf voor uw maaltijd te hoeven zorgen. Ook het verblijven in een andere omgeving is voor veel mensen heilzaam. Kiest u voor een arrangement in Limburg, dan maakt u het geheel nog net iets aantrekkelijker. Welke arrangementen zijn er zoal mogelijk bij hotel Van der Valk kasteel TerWorm?

1. Fietsarrangement Limburg
Waarom zou u uzelf niet eens verwennen met een fietsarrangement? Ga er lekker op uit met een vriend, vriendin of uw partner en geniet van het prachtige landschap. Aan u de keus of u kiest voor twee of drie dagen en u mag ook helemaal zelf weten of u een sportieve fiets of een e-bike neemt. Als u maar geniet, daar gaat het om. Wij helpen u daar graag bij. Bij het arrangement is, naast het huren van de fiets, een ontbijt en een diner inbegrepen. Bent u op zoek naar een mooie route om te fietsen? Trek even bij ons aan de bel en we geven u graag een goede tip.

2. Golf arrangement
Golf is geen sport die door iedereen wordt beoefend, maar als u fan bent, boek dan eens zo’n arrangement. De golfclub bevindt zich op slechts vijf kilometer afstand van ons hotel, dus u bent er zo.

3. Concert op Vrijthof
U houdt van muziek en vrolijkheid? Kies dan voor dit arrangement.

4. Luxe kastelenarrangement
Bezoek de twee allermooiste kastelen van Limburg. U zult zich werkelijk in vroeger tijden wanen. U overnacht en ontbijt in ons prachtige kasteel en de tweede nacht slaapt en ontbijt u in het andere kasteel. Wat een unieke belevenis zal dit voor u zijn.

Arrangement Limburg: boek nu!

U had al besloten een paar dagen naar Limburg te gaan? Maak uw uitje dan nog mooier en kies voor een passend arrangement in Limburg. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, dus er is vast iets bij dat aansluit bij uw interesses.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod