Direct naar de contentDirect naar de footer

GaiaZOO voor een aantrekkelijk uitje voor jong en oud

Dat is het leuke van een bezoek aan de dierentuin: zowel jong als oud genieten. Hoewel we in een park met dieren voornamelijk gezinnen tegenkomen, blijft het bekijken van apen, olifanten, slangen en tijgers ook nog leuk als mensen iets ouder zijn geworden. U wilt een dagje uit naar GaiaZOO? Met het werk, met het gezin, met vrienden of met de hele familie? Maak er dan direct een nachtje weg van en boek een hotelkamer bij Van der Valk kasteel Ter Worm.

GaiaZOO is gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland’

Zowel de ANWB als de bezoekers van de dierentuin zelf geven GaiaZOO een uitstekende beoordeling. GaiaZOO is zelfs een aantal keren gekozen tot de mooiste dierentuin van de Benelux. Dit dierenpark heeft een uniek en nieuw dierentuinconcept dat veel mensen aanspreekt. U maakt in GaiaZOO kennis met veel bijzondere en unieke dierensoorten. U dwaalt tijdens uw dagje uit over de hele wereld en maakt kennis met onder meer Taiga, Rainforest, Savanna en Limburg. Bekijk de meest bijzondere dieren en leer van alles over hun leefwijze. Ook beleeft u in GaiaZOO van alles als het gaat om het verre verleden van de aarde. Al met al betekent GaiaZOO dus een gezellig en tegelijkertijd leerzaam dagje uit.

Arrangement Gaiazoo

Wilt u uw bezoek aan Gaiazoo graag combineren en nog meer mooie locaties in Limburg bezoeken? Boek dan een kamer in hotel Van der Valk kasteel TerWorm. U kunt bij ons ook kiezen voor het speciale arrangement Gaiazoo. U ontvangt dan de entree voor het park, een plattegrond van de dierentuin, een parkeermunt, een sleutelhanger en voor de kinderen een kleurplaat en een knuffel. Aan het einde van de dag geniet u bij ons in het hotel van een driegangendiner en u overnacht in een van onze luxe kamers. Uiteraard begint u de volgende dag met een lekker en uitgebreid ontbijt.

Ook aantrekkelijk voor de kinderen

Uiteraard is een bezoek aan de dierentuin leuk voor de kinderen, maar ook een verblijf in ons hotel betekent vaak een feestje voor jongens en meisjes van allerlei leeftijden. Ze slapen bij u als ouders op de kamer en tijdens het eten krijgen ze van ons een verrassing. Uw kind vindt het toch ook helemaal tof om zelf een ijsje te maken? Hebben de kinderen 's avonds nog energie over of willen ze even iets anders na al die dieren, dan kunt u met ze gaan zwemmen in Van der Valk Heerlen. Dit zwembad ligt slechts vijfhonderd meter van ons hotel en u mag gratis naar binnen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod