Direct naar de contentDirect naar de footer

Kasteelovernachting Limburg: vorstelijk overnachten bij Van der Valk

Op zoek naar een vorstelijke kasteelovernachting? Limburgs kasteel Ter Worm biedt luxe kamers in een écht kasteel. Ongedwongen en uitgebreid genieten in een historische ambiance? Heerlijk wandelen over het landgoed? Dat kan als u kiest voor een kasteelovernachting in Limburg. We garanderen u dat het u aan niets zal ontbreken en dat u helemaal bijkomt in onze prachtige omgeving.

Luxe kamers en vorstelijke suites

Bent u al enthousiast geworden van een kasteelovernachting? Limburg biedt niet alleen dit, maar ook een prachtige omgeving! In ons hotel zijn er diverse kamers te boeken, maar u kunt ook overnachten in de Pachthoeve. Ook daar kunt u gebruikmaken van de nodige faciliteiten en zal het u aan niets ontbreken. Het is verder mogelijk om een luxe ruime kamer, zoals bijvoorbeeld de Pachthof suite, te boeken. U heeft dan uitzicht op de gracht en het is zelfs mogelijk om te beschikken over een eigen terrasje. Welke kamer heeft uw voorkeur tijdens de kasteelovernachting in Limburg?

Kasteelovernachting Limburg, slapen in de toren!

Wat denkt u van een overnachting in een van onze torensuites? We garanderen u dat dit een unieke ervaring zal worden. Uiteraard is deze suite geschikt om te boeken voor een huwelijksnacht, maar ook voor andere gelegenheden is deze torensuite een uitstekende locatie. U heeft de beschikking over een aparte ruime zitkamer met comfortabele fauteuils. Waarschijnlijk denkt u na een nachtje: kon ik hier maar altijd blijven. Douchen doet u in de luxe badkamer en wanneer u zin heeft, kunt u altijd gebruik maken van de vernieuwde wellness van Van der Valk hotel Heerlen.

Kasteelovernachting Limburg in een prachtige omgeving

Ons kasteel is gelegen op een prachtig landgoed en wij verheugen ons erop dat u hier volop van gaat genieten. Wellicht vindt u het prettig om voor het slapen gaan nog even een rondje te lopen? Dit kan prima op ons landgoed. Komt u in het voorjaar bij ons overnachten, dan zult u 's morgens gewekt worden door prachtig vogelgezang. Verder zijn er bij ons in de omgeving diverse idyllische dorpen te bezoeken, zodat u zich tijdens de kasteel overnachting in Limburg geen moment hoeft te vervelen. Boek nu een van onze luxe kamers of suites.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod