Direct naar de contentDirect naar de footer

Genieten met een last minute Limburg Deel pagina

Heeft u ook zo een zin in een heerlijke minivakantie? Gewoon omdat u een lang weekend heeft of de kinderen een studiedag hebben? Soms komt het plan om er lekker tussenuit te gaan spontaan op. Weet u wat u dan doet? U boekt een last minute Limburg. Het prachtige zuiden van deze provincie heeft namelijk veel moois te bieden. Het hele jaar door is het bijvoorbeeld genieten van de natuur die langzaam verandert op en rondom Landgoed TerWorm. U kunt zelfs verblijven op dit landgoed door te kiezen voor Hotel Kasteel TerWorm: een knus hotel waar u echt helemaal tot rust komt.

Kasteel TerWorm, parel in Limburg

Waan uzelf kasteelheer of kasteelvrouwe terwijl u slaapt in een van de 40 luxe kasteelkamers of -suites. Er zijn familiekamers en suites voor mindervaliden op de begane grond. Kies voor een bijzonder thema en slaap als een Baron of Barones in de gelijknamige, luxe suites met een uitkijktorentje over het landgoed. Dineren en ontbijten doet u in de gewelven waar een bijzonder restaurant in een authentieke sfeer op u wacht. Dit is de manier waarop u met een last minute Limburg gaat verkennen. De last minute Limburg arrangementen zijn altijd inclusief ontbijt en diner.

Genieten van Zuid-Limburg

Kasteel TerWorm ligt in het gedeelte van Zuid-Limburg dat zich Parkstad noemt. Hiertoe behoren gemeentes zoals Kerkrade, Heerlen en Landgraaf. Het Landgoed ligt te midden van al deze prachtige plaatsen en hun bijbehorende bezienswaardigheden. Zo bent u op fiets- of wandelafstand van GaiaZOO, de Award winning zoo in Kerkrade. Ga lekker skiën in Snowworld Landgraaf of bezoek de prachtige tuinen van Mondo Verde. Ook de bossen rondom Landgoed TerWorm zijn tijdens uw last minute Limburg een aanrader. Breng een bezoek aan Maastricht, waar u heerlijk winkelt en neervlijt op een terrasje. Heeft u tijdens uw last minute Limburg bezocht, dan is het zelfs mogelijk om nog een dagje over de grens te gaan kijken. Aken ligt op slechts vijftien minuten rijden van het hotel. Dat wordt puur genieten van deze historische stad.

Geef uzelf eens een heerlijk cadeau en kom last minute Limburg bezichtigen. Laat u verwennen tijdens een weekendje weg of minivakantie. Wij staan al voor u klaar. Tot snel in Kasteel TerWorm, de plek waar u volop last minute Limburg leert kennen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod