Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg? Limburg is een heerlijk rustgevende omgeving

Nachtje weg? Limburg heeft heel veel te bieden. Heeft u iets te vieren? Een huwelijksjubileum of een bijzondere verjaardag? Wellicht heeft u een nachtje weg naar Limburg cadeau gekregen van iemand. Wat ook de aanleiding is, een nachtje weg naar deze prachtige provincie is een heerlijk idee. Wat zult u misschien al genieten van de voorpret.

Nachtje weg Limburg in een prachtig kasteel

Wanneer u zich verheugt op een nachtje weg in Limburg, is het niet om het even waar u de nacht doorbrengt. Er zijn in Nederland veel hotels, maar de verschillen zijn groot. Is het voor u van belang dat u tijdens de overnachting kunt genieten van comfort, rust, een goede service en voldoende faciliteiten, boek dan een arrangement bij hotel Van der Valk Kasteel Ter Worm. Dit is een verblijf voor fijnproevers. Dan brengt u het nachtje weg in Limburg door in een vorstelijke omgeving. En dat bedoelen we dan zowel letterlijk als figuurlijk.

Nachtje weg Limburg: leuke activiteiten

Heeft u het hotel al geboekt? Bij hotel Van der Valk Ter Worm kunt u kiezen uit diverse suites en luxe kamers. Wacht niet te lang wanneer u wilt slapen in een van de meest bijzondere hotelkamers van Limburg. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heuse torenkamer? Boek nu de kamer van uw dromen. Uiteraard wilt u, na of voor de overnachting in Limburg, het een en ander zien van de omgeving. We geven u graag een aantal tips:

  • Bezoek de stad Heerlen.
  • Breng tijd door in de omgeving. Dit kan al wandelend of door het huren van een fiets.
  • Vul uw garderobe aan door te winkelen in Roermond of Maastricht.
  • Blijft u het liefst in de omgeving van het hotel en heeft u geen zin om einden te gaan rijden? U houdt toch wel van cultuur? Bezoek dan zeker de prachtige stad Aken. U hoeft maar vijftien minuten in de auto te rijden en kunt de dag doorbrengen in deze bruisende en interessante stad.

Zoals u ziet, er is genoeg te ondernemen tijdens het nachtje weg in Limburg. Heeft u 's avonds nog energie over? U kunt gratis gebruik maken van het zwembad, de fitnessapparatuur of de sauna.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod