Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten dichtbij Venlo

Een bedrijf, school, organisatie of onderneming ontkomt er niet aan: van tijd tot tijd zal er vergaderd moeten worden. Sommige mensen genieten van deze bijeenkomsten en voor andere personen is het niet meer dan een noodzakelijk kwaad. Hoe het ook is, effectief vergaderen is altijd van belang. U wilt vergaderen in Limburg en omstreken? Een uitstekende locatie is in dat geval hotel Van der Valk Ter Worm.

Vergaderen Limburg in kasteelsfeer

Gaat u vergaderen in Limburg bij hotel Van der Valk kasteel Ter Worm, dan kunt u gebruik maken van een van de mooie zalen. Uw personeel of medewerkers mogen een zit nemen op een van de comfortabele stoelen en de vergaderzalen stralen een luxe en toch rustige sfeer uit. De zalen zijn licht en in een aantal zalen heeft u uitzicht op onze mooie tuinen. Het is ook zeker een aanrader om het vergaderen in Limburg af en toe even te onderbreken en een ontspannend moment te plannen in onze mooie kasteeltuin.

Arrangement bij het vergaderen Limburg

Komt u vergaderen in Limburg bij hotel Van der Valk kasteel Ter Worm, dan kunt u gebruik maken van alle benodigde faciliteiten. Wij hebben een beamer en projectiescherm. U kunt gratis gebruik maken van Wifi en wij zorgen voor flip-overs en schrijfgerei. Uiteraard krijgt u, welk arrangement u ook wenst, voldoende te eten en te drinken. Wij vernemen graag uw wensen en dan kunnen we bekijken welk arrangement het beste aansluit bij uw wensen. Vergaderen in Limburg doet u bij Van der Valk kasteel Ter Worm. Neem nu contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Vergaderen in Limburg tijdens de maaltijd

Het is ook mogelijk om tijdens het gebruiken van een lunch of diner te vergaderen. Wij zijn u ook hierbij graag van dienst. Op deze manier verenigt u het aangename met het nuttige. U kunt bij ons terecht voor een lunch- of dinervergadering van twee tot veertig personen. Wilt u een aantal dagen vergaderen of sluit u de bijeenkomst af met een ontspannende avond? Dan is het ook zeker mogelijk om aansluitend te overnachten in ons kasteel of in onze pachthoeve. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u wilt vergaderen in Limburg.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod