Direct naar de contentDirect naar de footer

van-der-valk-limburg

Bent u van plan om gezellig een paar dagen te genieten in het prachtige Limburg? Dan bent u bij Kasteel TerWorm, welke onderdeel is van de Van der Valk hotels Limburg, absoluut aan het juiste adres! Of bent u op zoek naar de ideale locatie voor een goede vergadering of bespreking? Wilt u trouwen op een hele bijzondere locatie? Bij Kasteel TerWorm bent u voor al deze activiteiten aan het juiste adres!

BOEK EEN HOTEL IN LIMBURG

Ruime geschiedenis

Het huidige kasteel TerWorm is een kasteel dat stamt uit de 17de eeuw na Christus. Al vanaf de veertiende eeuw woonden op deze plek verschillende adellijke families. Wanneer u ronddoolt door het hotel waant u zich voor even terug in deze tijd. Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is gelegen op een mijn. Tegen het einde van de twintigste eeuw, toen de mijnen werden gesloten onder het kasteel, werd het kasteel gekocht door vd Valk Limburg. Van de Valk Limburg bracht het kasteel, nadat deze begon te vervallen, terug naar originele staat.

Ligging en locatie

Het kasteel TerWorm, wat tegenwoordig onderdeel is van Van der Valk Limburg, is gelegen aan de rand van de stad Heerlen. Het kasteel is een van de vele hotels van Van der Valk Limburg, maar wel de enige in haar soort. Of u hier nou komt om te overnachten of met collega's een vergadering organiseert. Bij ons kunt u uw eigen gang gaan. Daarnaast heeft Kasteel TerWorm als enige van de Van der Valk Limburg hotels een meesterkok in dienst, die u laat genieten van de lekkerste en mooiste streekgerechten.

Trouwen in een hotel?
Wilt u graag trouwen op een hele bijzondere manier? Ook dat kan bij dit Van der Valk Limburg hotel. Kasteel TerWorm is een officiële trouwlocatie waar u de mooiste dag van uw leven kunt beleven op de mooiste locatie. Wij stellen graag samen met u de ideale trouwerij samen. Na de huwelijksvoltrekking gebruik maken van een prachtig kasteelfeest en afsluiten met een overnachting in een van de mooiste suites die u zich voor kunt stellen. Bij Van der Valk Limburg, Kasteel TerWorm denken we graag mee met u en uw persoonlijke wensen.

Kasteel terworm

  • Prachtige locatie
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe