Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Venlo

Op zoek naar een Van der Valk? Venlo bezoeken voor een paar ontspannende dagen? U vindt op slechts een uurtje rijden van Venlo Van der Valk op zijn best. Kasteel TerWorm in Heerlen is de verpersoonlijking van pracht en praal in Zuid-Limburg. Het Van der Valk hotel Venlo is slechts een van de vele locaties in de buurt die u kunt kiezen voor een chique overnachting als u één of meerdere dagen richting Venlo wilt. Kasteel TerWorm is daarbij zonder enige twijfel het luxe alternatief van Vd Valk Venlo. De service die u gewoon bent in een idyllische omgeving: ideaal toch?

BOEK EEN HOTEL IN LIMBURG

Van der Valk Venlo naar TerWorm
Kasteel TerWorm is gelegen aan de bekende ringweg N281 in Heerlen in het hart van Zuid-Limburg. Deze Van der Valk Venlo uitvalsbasis is gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen, het openbaar vervoer en zelfs met het vliegtuig. Zo liggen de NS stations Heerlen Centrum en Heerlen Woonboulevard gezellig dicht bij dit Van der Valk Venlo hotel. In slechts een paar minuten met de taxi bent u op bestemming. Vanuit Maastricht? Neem dan de stoptrein richting Kerkrade die stopt bij Heerlen woonboulevard. Daarnaast ligt dit Van der Valk Venlo hotel in Heerlen lekker dicht bij verschillende luchthavens. Twintig minuten rijden van Maastricht, 40 minuten van de luchthaven van Luik en slechts een uurtje van Eindhoven.

Van der Valk Venlo: activiteiten
Op zoek naar rust bij Van der Valk Venlo? Dan hebt u dat gevonden bij kasteel TerWorm. Dit indrukwekkende kasteel is gelegen op een enorm landgoed van zo’n 220 ha groot. Op dit landgoed kunt u uzelf verwennen dankzij de wellnessfaciliteiten of het landgoed ontdekken. Ruimte genoeg voor wandeltochten, fietsen en simpelweg genieten van de natuur.

Te doen in de omgeving

Op zoek naar iets om te doen in de buurt van het Van der Valk Venlo hotel TerWorm? Dan vindt u op vijf minuten rijden het centrum van Heerlen wat deel uitmaakt van Parkstad Zuid-Limburg. Zaken als Mondo Verde, de GaiaZOO en Snowworld Landgraaf zijn vlakbij terug te vinden. Even een tripje naar het buitenland? Ook dat kan bij Van der Valk Venlo: de prachtige en historische stad Aken ligt op slechts 15 minuten rijden van Kasteel TerWorm en dan hebben we het nog niet gehad over de vele evenementen, mogelijkheden tot shoppen en meer.

Overtuigd? Bekijk dan het kameraanbod van hotel Van der Valk Venlo Kasteel TerWorm.