Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontspannen weekendje weg Limburg

Bent u toe aan een ontspannen weekendje weg? Limburg is een leuk en rustgevend gebied om je vakantie te vieren. Een weekendje weg in Limburg kent veel voordelen! Eet eens een stukje heerlijke Limburgse vlaai aan de Maas, geniet van een echte Limburgse Friet Zoervleisj (friet zuurvlees) en laat u betoveren door de gastvrijheid van de Limburgers. Tijdens uw weekendje weg in Limburg weet u niet wat u ziet. Het is een ervaring die u ongetwijfeld nog lang bij zal blijven, zowel tijdens uw weekendje weg in Limburg als daarna.

Boek een hotel in Limburg

Weekendje weg Limburg: activiteiten

In de regio van Van der Valk hotel Ter Worm is genoeg te doen tijdens een weekendje weg in Limburg. Bezoek de omliggende steden in de buurt van Heerlen, breng een bezoek aan Gaia Zoo, ga rodelen in Valkenburg of klim naar de top van het Drielandenpunt in Vaals. Houdt u meer van shoppen? Dan kunt u zich uren vermaken in de winkelstraten van Maastricht, Sittard en natuurlijk in de shopping outlet in Roermond. Bent u meer op zoek naar een actieve vakantie? Maak dan eens een wandeling door Maastricht of bezoek de ENCI-groeve en neem een duik in het heldere water daar. Niets is te gek in Limburg tijdens het weekendje weg.

De grens over tijdens weekendje weg Limburg

Van der Valk hotel Ter Worm is de ideale locatie voor uw weekendje Limburg. Het hotel ligt op een toplocatie in Heerlen waardoor ook onze buurlanden België en Duitsland bezocht kunnen worden. Ga eens een dagje naar Aken, of eet een Luikse wafel in Luik. Vanuit Heerlen bent er u zo! Het kan allemaal tijdens uw weekendje weg in Limburg!

Weekendje weg Limburg aanbieding

Een weekendje weg in Limburg wordt extra voordelig als u met korting kunt boeken! Op onze site vindt u voor een weekendje weg in Limburg een aanbieding. Met deze aanbieding boekt u uw vakantie voor een leuk prijsje. Waar wacht u nog op? Boek nu snel uw weekendje Limburg!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod