Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness hotel Limburg: goed voor geest en lichaam

Bent u weleens in de sauna geweest? Dan weet u vast nog wel dat u, als het ware, als herboren naar huis ging. Het is bewezen dat een bezoek aan een sauna stress verlagend en ontspannend werkt. In onze huidige drukke maatschappij is dat zeker geen overbodige luxe. Nu is het helemaal luxe om niet alleen te genieten van een dagje wellness, maar om te kiezen voor een wellness hotel. Limburg is dan de perfecte rustgevende omgeving, daar kunt u helemaal bijkomen.

Voordelen van wellness hotel Limburg

Wat zijn nu de voordelen voor u wanneer u een of meerdere dagen doorbrengt in een wellness hotel en gebruik gemaakt van de diverse sauna's?

  • Dit zorgt voor een mentale ontspanning.
  • U zult lichamelijk ontspannen.
  • Naar de sauna gaan is een sociale activiteit.
  • Het is goed voor uw concentratievermogen.

Zoals u ziet is een paar dagen doorbrengen in een wellness hotel in Limburg een absolute aanrader.

Wellness hotel Limburg: Van der Valk TerWorm

Komt u een paar dagen uitblazen bij ons in het hotel? Wij staan graag voor u als gast klaar en zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. U kunt bij ons kiezen voor een luxe kamer of voor een van onze fijne suites. Om helemaal te ontspannen is het een aanrader om een bezoek te brengen aan het wellness centrum. Dit bevindt zich op slechts 500 meter van ons hotel. U mag als gast gratis gebruik maken van deze faciliteiten. U kunt baantjes zwemmen in het verwarmde zwembad, u mag gebruik maken van allerlei cardio apparatuur in de fitnesszaal en u kunt zich volledig ontspannen in een van de sauna's. Kiest u voor een Turks stoombad, de infra-rood sauna of de Finse sauna? Ook de zonnebank is gratis te gebruiken. Uw familie en buren zullen u nauwelijks meer herkennen wanneer u terugkomt van dit weldadige verblijf in ons wellness hotel in Limburg.

Boek nu een kamer in ons wellness hotel in Limburg

Aarzelt u niet langer, maar reserveert u nu een kamer in ons kasteel of in de hoeve. Het hotel bevindt zich in een prachtige omgeving, dus wanneer u graag geniet van de natuur, dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod