Direct naar de contentDirect naar de footer
Torenkamer
Torenkamer
Wenckebachzaal

Zalen

Kasteel TerWorm beschikt over twee vergaderruimtes

Wenckebachzaal

Deze rustig gelegen zaal beschikt over ruime lichtinval en biedt uitzicht op de Franse Rococotuin. Een sfeervolle, luxe inrichting met comfortabele stoelen zorgen voor een comfortabele dag vergaderen.

Oppervlakte: 69 m2
Lengte: 11 m
Breedte: 7 m
Hoogte: 3.5 m

Capaciteit U-vorm Theater * School *
Wenckebachzaal 22 35 16

* De zaal is standaard opgesteld in U-vorm, wenst u een andere opstelling rekenen wij €100,00 set-up kosten.

Torenkamer

Gelegen in de Toren van het Kasteel met een grote ovale boardroom tafel, voor maximaal 7 personen. Een sfeervolle, doch formele ruimte die ideaal is voor uw vergadering, in combinatie met een heerlijke lunch of diner.

Oppervlakte: 14 m2
Lengte: 4 m
Breedte: 4 m
Hoogte: 3 m

2-7 personen

Kasteel TerWorm ligt in een natuurrijke en rustige omgeving, een unieke locatie voor al uw zakelijke meetings met moderne vergaderfaciliteiten naar gelang uw wensen. Ontdek de prettige manier van zakendoen in een sfeervolle vergaderzaal met veel daglicht, uitzicht op de Rococotuin en comfortabele, ruime stoelen.

Kleinschaligheid en een team van vaste medewerkers zorgen voor persoonlijke aandacht, professionaliteit en hoogstaande kwaliteit. Combineer het nuttige met het aangename en geniet van een heerlijke broodjeslunch met streekproducten of een uitgeserveerde lunch in ons restaurant. De stijlvolle salons lenen zich bovendien uitstekend voor feestelijke jubilea of een zakelijk diner, waar hoogwaardige kwaliteit en service voorop staan.

Bij het organiseren van een training, heisessie of uw meerdaagse meeting wilt u er zeker van zijn dat alles is geregeld. Wij begeleiden u van A tot Z met enkel de beste service!