Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom vorstelijk dineren
Kom vorstelijk dineren

Restaurant

Ongedwongen en sfeervol ontspannen in een van onze vijf intieme restaurantsalons.

Laat u culinair verrassen door de enthousiaste keukenbrigade onder leiding van Chef de Cuisine Dave Beckers en beleef de beste streek- en seizoen producten met begeleidende wijnen die voor u zorgvuldig door onze sommelier zijn samengesteld.

Lunch

Lunch

Ongedwongen en sfeervol lunchen in een van onze vijf intieme restaurantsalons.
Culinaire Agenda

Culinaire Agenda

Met onze wisselende themalunches laten wij u genieten van verrassende creaties van onze keukenbrigade onder leiding van onze Chef de Cuisine Dave Beckers. Gastvrijheid met een thuisgevoel staan bij ons hoog in het kasteelvaandel.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
416 beoordelingen
Jo
Kasteel TerWorm 
Volledig genieten en verzorgd worden in een luxe kasteel restaurant

Ik ben hier al voor de tweede keer geweest. Uitstekend! Lunch a la carte met 3 gerechten, prachtig geserveerd vol van smakken en ontzettend lekker. We hebben ook o.a.champagne genomen en ik moet zeggen dat dit het lekkerste champagne ooit was, bedankt! Het was allemaal even lekker en met alle liefde en zorg geserveerd. Bediening is zeker 5sterren waard. Heerlijke huisgemaakte bon bons zijn mijn lievelings. Er ontbreekt helemaal niets. Samen met mijn vriendin hebben wij ontzettend van genoten en een heerlijke middag beleefd. Bedankt en tot volgende keer!

Restaurant activiteiten

Restaurant activiteiten

 • Openingstijden

  Openingstijden

  Auberge & terras
  Auberge & terras 11:00 - 23:00 uur
  Aubergekaart 12:00 - 17:00 uur
  Borrelkaart 12:00 - 21:30 uur

  Restaurant
  Maandag t/m zaterdag 18:00 - 21:30 uur
  Zondag: wekelijkse rustdag voor ons keuken team

 • Picknick in de kasteeltuin

  Picknick in de kasteeltuin

  Genietend van het zonnetje met een luxe picknickmand, kijkt u ontspannen uit over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en de ruisende fontein.

 • TerWorm Gifts

  TerWorm Gifts

  Opzoek naar een mooi cadeau? Geef een cadeaucard van Kasteel TerWorm met landgoedproducten cadeau. Onze Front Office informeert u graag!