Direct naar de contentDirect naar de footer
Restaurant
Restaurant

Culinair genieten

Lunch

Seizoensgerechten

Diner

Streekgerechten

Restaurant

Exclusief dineren

Lunch & Diner

Verrassende creaties

Restaurant

Laat u verrassen door onze enthousiaste keukenbrigade, onder leiding van onze Chef de Cuisine, en geniet van de beste streek- en seizoensproducten en begeleidende wijnen.

Heerlijk lunchen of dineren in een unieke ambiance in een van onze vier intieme restaurantzalen of heus Torenkamertje! Genieten van ons twee maandelijks wisselende menu de Saison of een eigen combinatie uit de a la carte-kaart.

Vanaf 2 tot 40 personen heeft u bij ons de mogelijkheid exclusief in een aparte ruimte te dineren.

Bekijk onze Culinaire Agenda.

Diner

Diner

Dineren in een unieke ambiance. Genieten van onze wisselende seizoensmenu’s of een eigen combinatie uit de a la carte-kaart.
Dinerdeal

Dinerdeal

Bij de Van der Valk Kastelen restaurants is het ook mogelijk om op vertoon van de Valk restaurant-ID gebruik te maken van de DinerDeal actie.
Lunch

Lunch

Na een ochtend vol afspraken, even snel en (h)eerlijk lunchen. Kasteel Terworm maakt het graag voor u mogelijk.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
344 beoordelingen
Rens
Kasteel TerWorm 
Ontspannen genieten

Dineren in één van de kasteelkamer is op zich al een heerlijke ervaring. Daarbij krijg je dan ook nog vriendelijke en attente bediening. De gerechten van het vijf-gangen-menu werden mooi opgemaakt op tafel gebracht. Eén van ons had het vleesgerecht ingeruild voor vis. Een mooi gegaard stukje kabeljauw met iets van komkommer/mosterd salade, heerlijk. Maar.... daarbij een overmaat aan prei in verschillende varianten. De overheersende smaak van prei en een mooie vis laten zich niet combineren. Jammer. De bouillon met eend was ons favoriete gerecht van het menu.

 • Culinaire agenda

  Culinaire agenda

  Wij verwelkomen u graag tijdens een van onze maandelijkse culinaire matinées met wisselend thema op basis van een aantrekkelijk all-in arrangement.

  Culinaire Agenda
 • Groepen

  Groepen

  Kasteel TerWorm biedt u diverse sfeervolle aparte salons voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen.

  Groepen
Onze menukaarten
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Alle dagen geopend
  11.00 - 24.00 uur

  Brasserie kaart
  12.00 - 17.00 uur

  Lunch & diner kaart
  12.00 - 14.30 uur
  18.00 - 22.00 uur

 • TerWorm Gifts

  TerWorm Gifts

  Opzoek naar een mooi cadeau? Geef een cadeaucard van Kasteel TerWorm met landgoedproducten cadeau. Onze receptionistes informeren u graag!