Direct naar de contentDirect naar de footer

Dineren tijdens COVID-19

Dineren in unieke ambiance in een van onze vijf restaurantsalons.

Reserveren is verplicht! Indien u géén hotelkamer heeft gereserveerd kunt maximaal 7 dagen voor aankomstdatum reserveren.

Wij zullen u telefonisch enkele vragen stellen over de samenstelling van de reservering. Bij aankomst zullen wij een gezondheidscheck uitvoeren.

Met de mooiste signatuurgerechten van onze Chef de Cuisine, gerechten geïnspireerd op de seizoenen en met liefde voor eigen streek, laten wij u genieten van menu Prestige en menu de Saison. De gerechten van onze menu's zijn ook à la carte te bestellen.

De traditionele Chef's Special's maken onze menukaart compleet. Uiteraard voorziet onze sommelier u van een passend wijnadvies.

Vanaf 2 tot 40 personen heeft u bij ons de mogelijkheid exclusief in een aparte ruimte te dineren.

Openingstijden:
18.00 - 21.30 uur

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant, auberge & terras!