Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

om te starten

om te starten

  • Gillardeau No. 3

    6,00

    natuur | per 2 - 4 - 6 per stuk
    * met Osciëtra kaviaar 10gr + 25,00

  • Gillardeau 2 bereidingen

    19,50

    sorbet van Vuurzee | XO van garnaal, coquille en Iberico | ponzu | ikura zalmeitjes

  • Eendenlever & Coquilles

    29,50

    sherry & koffie | gefermenteerde asperge | umeboshi

als hoofdgerecht

als hoofdgerecht

  • Rund van John van Can

    48,00

    pommes fondant | saus van Madeira & zwarte knoflook | truffel
    à la Rossini + 12,50

  • Tarbot "Veronique"

    55,00

    oester & witte druif | beurre blanc champagne & koji
    * met Osciëtra kaviaar 10gr + 25,00

ter afsluiting

ter afsluiting

  • Groene Appel

    20,00

    sorbet groene appel & saké | dille | venkel

  • Époisses & Foie Royale

    15,00

    vijgen | 2 soorten walnoot | shiso | karamel van Vuurzee

  • Ambachtelijke Kaas

    18,75

    van de wagen