Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

om te starten

om te starten

  • Gillardeau Oester No. 3

    6,00

    naturel per 2 – 4 of 6
    met sjalotten vinaigrette

  • Eendenlever & Coquilles

    29,50

    beide gebakken met een botersaus van sherry & koffie, gefermenteerde asperges en umeboshi pruimen, begeleid met een terrine van
    eendenlever & melkbrood

  • Gillardeau Oester - 2 bereidingen

    19,50

    - gepocheerd in champagnesaus met een XO van garnaal, coquille en Iberico geserveerd met sorbet van Vuurzee

    - ponzu met verschillende citrus soorten en
    gemarineerde zalmeitjes

als hoofdgerecht

als hoofdgerecht

  • Rund van John van Can

    48,00

    met duxelle van champignons en een saus van Madeira & zwarte knoflook (truffel afhankelijk van het seizoen)
    * à la Rossini + € 12.50

  • Tarbot "Veronique"

    55,00

    gepocheerde Gillardeau oester & witte druif,
    aardappelpuree, gestoofde boterbonen en een beurre blanc van champagne & koji

ter afsluiting

ter afsluiting

  • Groene Appel

    20,00

    sorbet groene appel & saké, crème chantilly,
    confituur van venkel & yuzu en een jus van
    bergamot en dille

  • Époisses & Foie Royale

    19,00

    crémeux van Epoisses met vijgencompote,
    karamel van Vuurzee & ijs van foie royale

  • Ambachtelijke Kaas

    18,75

    van de wagen