Direct naar de contentDirect naar de footer
Trouwen
Trouwen

Omdat het uw huwelijksdag is...

De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, het idyllische Kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag op een bijzondere locatie!

Vanaf het moment dat u via de kasteelpoort de binnenplaats betreedt, geniet u van gastvrijheid met een thuisgevoel. Kleinschalig, intiem, exclusief, bijzonder, goed georganiseerd en met persoonlijke aandacht: Wij zeggen Ja!

Het Ja-woord geeft u elkaar in de Oranjerie, gelegen in de Rococotuin. De Oranjerie is intiem ingericht met 50 zitplaatsen rondom de ceremonietafel en is voorzien van een geluidsinstallatie. In het Kasteel serveren wij u een culinaire lunch, stijlvolle receptie met Champagne toast, feestelijke bruidstaart en laat u tot slot verrassen door een gastronomisch huwelijksdiner van onze Chef de Cuisine. U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Droom weg in één van onze 40 luxe kamers en vorstelijke suites en ontwaak in Limburgse weelde. Onze Poortwachterssuite en de Torenkamers zijn te reserveren als bruidssuite.

Wij garanderen u als bruidspaar graag exclusiviteit en ontvangen daarom slecht één bruidspaar per dag op ons kasteel. Tevens is het mogelijk om het gehele Kasteel exclusief af te huren.

Graag plannen wij een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek waarin wij uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar kunnen afstemmen. Wij verheugen ons om voor u de mooiste dag van uw leven te mogen organiseren op Kasteel TerWorm.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ornament
Wij maken uw verblijf extra bijzonder!

Wij maken uw verblijf extra bijzonder!

Onze Sales afdeling staat graag voor u klaar om uw mooiste dag op Kasteel TerWorm te organiseren.

Sales afdeling

+31 (0)45 400 11 11
sales@terworm.valk.nl

Bereikbaar maandag, woensdag en vrijdag.