Direct naar de contentDirect naar de footer
Terug naar overzicht met vacatures
Kasteel TerWorm

Stageplekken

 1. Heerlen
 2. Fulltime & Parttime
 3. MBO/HBO
Stageplekken

Introductie

Wij vinden het opleiden en ontwikkelen van vakmensen erg belangrijk. Daarom bieden wij het hele jaar door diverse stage- en leerplaatsen aan voor enthousiaste young professionals in de afdelingen front office (receptie), bediening en keuken.

 1. Beschrijving

  Front office
  Als stagiaire/leerling bij de afdeling front office bestaan je werkzaamheden, onder begeleiding van je bedrijfsmentor, voornamelijk uit het ontvangen, te woord staan, inchecken en uitchecken van gasten en het verwerken van reserveringen. Hiernaast verschaf je informatie aan gasten en anticipeer je op de wensen en bijzonderheden van onze gasten. Je handelt het telefoonverkeer af en verzorgt de in- en uitgaande post en e-mails. Tenslotte voer je allerlei hand- en spandiensten voor de afdeling uit.

  Bediening
  Als stagiaire/leerling bij de afdeling bediening ben je verantwoordelijk voor het op adequate en gastvrije wijze bedienen van gasten door een volledige en juiste informatieverschaffing en een correcte service/afhandeling van ontbijt, lunch en diner. Hiernaast draag je zorg voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. het restaurant hetgeen o.a. omvat: mise en place, opruimwerkzaamheden en het opdekken/klaarmaken van tafels. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het in schone staat onderhouden en achterlaten van je afdeling en de gebruikte hulpmiddelen/materialen.

  Keuken

  Als leerling/stagaire kok vragen wij het mede voorbereiden van culinaire hoogwaardige producten, het leveren van een actieve bijdrage aan productontwikkeling. Daarnaast het leren inplannen en coördineren van de eigen werkzamenheden, het mede bewaken/controleren van de geldende (kwaliteits)voorschriften & het ondersteunen tbv een adequaat voorraadbeheer.

  Arbeidsvoorwaarden
  Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:
  + Geld! Hoeveel? Passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd
  + 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken
  + Interne opleidingsmogelijkheden
  + Flexibele werktijden
  + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels
  + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.

  Solliciteer nu en Come join the family…


  Vragen over deze vacature? Wij beantwoorden met plezier je vragen. Bel naar 045-4001111 of stuur een e-mail naar c.middeldorp@terworm.valk.nl

 2. Arbeidsvoorwaarden

  Fulltime & Parttime