Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Venlo

Aan de ringweg N281 bij Heerlen vindt u Van der Valk hotel Kasteel TerWorm. Bent u op zoek naar een goed hotel Venlo, maar nog niets gevonden? Dan is Kasteel TerWorm een perfect alternatief. Gelegen op een half uurtje rijden van Venlo is Kasteel TerWorm een uitstekende uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving te ontdekken of om voor zaken langs te komen. De uitmuntende faciliteiten, vlot bereikbare ligging en de schitterende kamers maken van Kasteel TerWorm in Heerlen het beste Venlo hotel.

BOEK EEN HOTEL IN LIMBURG

Hotel Venlo: sportieve activiteiten

Een hotel Venlo dat op korte afstand tal van sportieve activiteiten in de aanbieding heeft? Daarvoor moet u bij Kasteel TerWorm in Heerlen zijn. Zo vindt u in Zuid-Limburg de langste indoor skipiste van Europa. Is dat nog niet indrukwekkend genoeg? Dan valt u misschien voor een van de mooiste fiets- en wandel regio's van Europa. Hebt u geen fiets ter beschikking dan kunt u er eentje huren aan de balie van ons hotel. Daarnaast zijn er ook diverse golfbanen binnen de paar kilometer van ons hotel Venlo Kasteel TerWorm terug te vinden alsook unieke ondergrondse avonturen.

Rustig genieten in het hotel

Liever het wat rustiger aan doen in uw hotel Venlo? Dan heeft u met Kasteel TerWorm het ideale hotel gekozen. Kasteel TerWorm staat immers bekend als een culinair hoogstaand hotel. Een reputatie die we elke dag opnieuw alle eer trachten aan te doen. Zo vindt u in het restaurant vast en zeker gastronomische hoogtepunten met dank aan meesterkok Andy Brauers. Zowel lunch, diner als brunch worden elke dag verzorgd tot in de puntjes. Bovendien is het ook mogelijk een apart salon te betrekken als groep. Lekker dineren voor een goede prijs? Daarvoor moet u bij Van der Valk zijn.

Hotel Venlo: arrangementen

Kasteel TerWorm biedt tal van arrangementen aan die een unieke belevenis bieden voor de scherpste prijs. Zo zijn er arrangementen specifiek gericht op kerst, arrangementen die de focus leggen op de gastronomische kwaliteiten van ons hotel en arrangementen voor een dagje uit naar bijvoorbeeld de GaiaZOO. Alles gedaan in uw Hotel Venlo dat u van plan was? Neem dan zeker even een wandeling door het schitterende domein van Kasteel TerWorm. Genieten!
Overtuigd? Bekijk hier onze arrangementen.