Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantisch overnachten Limburg

Stelt u zich eens voor: een romantisch weekend in een kasteel, in het groene Limburgse landschap. Met Van der Valk wordt een dergelijk droomweekend realiteit in ons hotelkasteel TerWorm. Laat u in de watten leggen tijdens uw romantische overnachting Limburg biedt bovendien voldoende activiteiten voor de gezellige dag die daarop volgt.

Samen een weekendje weg in Limburg?

In ons hotel op landgoed TerWorm kunt u romantisch overnachten Limburg is een prachtige stad, waar u zich onder andere op landgoed TerWorm zelf uitstekend zult kunnen vermaken. De activiteiten beginnen direct voor de deur van uw hotel, want hier kunt u prachtige wandeltochten maken op het landgoed rondom het prachtige kasteel. Naast de prachtige Limburgse natuur bevinden zich een schaapskudde, een imker, een valkenier en fruitbomen in de rustgevende omgeving. Romantisch overnachten Limburg heeft het.

Na het romantisch overnachten Limburg in voor een stadswandeling

Ons kasteel biedt meer dan alleen romantisch overnachten Limburg is verschillende prachtige steden rijk die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf. Op 5 minuten rijden of 15 minuten lopen van ons kasteelhotel kunt u de stad opzoeken in Heerlen. Deze winkelstad biedt u een breed aanbod aan winkels en winkelcentra. Daarnaast heeft de stad een eigen dierentuin en kunt u er diverse musea bezoeken. Bovendien is Heerlen onderdeel van Parkstad, een snelgroeiend gebied met onder andere een eigen indoor skigebied. Op nog geen halfuurtje rijden van uw hotel bevindt zich ook Maastricht, een karaktervolle en sfeervolle stad waar u naast winkels tal van uitgaansgelegenheden vindt.

Wellness mag aan een romantisch weekend Limburg niet ontbreken

Het bezoeken van een wellnesscentrum is een uitstekende activiteit tijdens een romantisch weekend. Op slechts 500 meter afstand van uw verblijf maakt u gratis gebruik van onze wellnessfaciliteiten. Bezoek bijvoorbeeld de infrarood-sauna of dompel u onder in een Turks stoombad. Voor nog meer wellness bevindt zich op slechts 15 autominuten van kasteel TerWorm Thermae 2000 in Valkenburg. Waar deze stad ook een echte aanrader is vanwege onder andere zijn prachtige kasteelruïne, is een bezoek aan Thermae 2000 een ervaring die u niet mag missen. Met onder andere onderwaterstraalmassages, whirlbanken, stoombaden en sauna’s gelegen op drie thermale bronnen komt u hier helemaal tot rust. Romantisch overnachten Limburg zorgt voor romantiek en ontspanning.