Landgoed TerWorm & Zuid-Limburg

 - Kasteel TerWorm

Wellness

Op slechts 500 meter afstand vindt u onze wellnessfaciliteiten.

Meer informatie

 - Kasteel TerWorm

Landgoed TerWorm

Meer informatie over alles wat er te beleven valt op Landgoed TerWorm.

Landgoed

In de omgeving:

 • *Heerlen & %Parkstad%* - Kasteel TerWorm

  Heerlen & Parkstad

  Kasteel TerWorm ligt op 5 autominuten van het stadscentrum van Heerlen. Parkstad Zuid-Limburg, waar Heerlen onderdeel van uitmaakt, is sterk uitgegroeid tot toeristische regio met attracties als GaiaZOO, Mondo Verde en Snowworld Landgraaf.

  Lees meer
 • *%Liefde% voor het Landschap* - Kasteel TerWorm

  Heuvelland

  Ontdekt het golvende Heuvellandschap met nostalgische dorpjes en stadjes, verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Het is de ideale omgeving om te fietsen en te wandelen.

  Lees meer
 • *%Liefde% voor %Shoppen%* - Kasteel TerWorm

  Shopping

  Kom naar Limburg en ontdek shopping city Maastricht, Aken, het Designer Outlet in de gezellige stad Roermond, Outlet Maasmechelen of de grootste meubelboulevard van Europa in Heerlen. Ook Luik en Dusseldorf liggen binnen handbereik.

  Lees meer
 • *Wellness* - Kasteel TerWorm

  Wellness

  Op slechts 15 autominuten van Kasteel TerWorm vindt u Thermae 2000 in Bad Valkenburg en Carolus Thermen Aken, waar ontspanning en onthaasting voorop staan.

  Lees meer
 • *Actief* - Kasteel TerWorm

  Actief

  Of het nu gaat om unieke ondergrondse avonturen, waterrecreatie, survival, wandelen en/of fietsen, nergens kan dit uitdagender en mooier dan tussen de glooiende heuvels van Zuid-Limburg.

  Lees meer
 • *%Liefde% voor Historie* - Kasteel TerWorm

  Aken

  Aken is een prachtige stad op nog geen 15 autominuten van Kasteel TerWorm. De historische domstad is uitstekend geschikt voor een dagje uit. Aken heeft vele winkels, bezienswaardigheden en musea.

  Lees meer
 • *Euregio* - Kasteel TerWorm

  Euregio

  Nergens in Nederland is er een plek waar drie landsgrenzen zo dicht bij elkaar liggen als in Zuid-Limburg. U bereikt Duitsland in slechts 10 autominuten en België in slechts 20 autominuten.

  Lees meer
 • *Evenementen* - Kasteel TerWorm

  Evenementen

  In Zuid-Limburg is altijd wat te beleven. Muzikale evenementen als Pinkpop, WMC of Andre Rieu. Maar ook sportieve evenementen zoals Limburgs Mooiste, Amstel Gold Race en NK Wielrennen.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.