Direct naar de contentDirect naar de footer
De fietsregio bij uitstek!
Ontdek het centrum van Heerlen
De prachtige heuvels van Zuid-Limburg
Fietsroutes die beginnen vanaf het hotel

Fietsknooppunt op 500m

 • WELLNESS Hotel Heerlen

  WELLNESS Hotel Heerlen

  Compleet tot rust komen in onze nieuwe wellness! De Wellness van Badhuys TerWorm heeft verschillende sauna's te bieden, iedere sauna is uniek. Uniek is onze ice lounge met stalagmiet ijsfontein en sneeuwdouche, gelegen naast de Finse sauna. Ontspannen kan in onze sfeervolle binnen rustruimte met open haard of op het buiten terras.

 • Mergelrijk

  Mergelrijk

  In MergelRijk wandel je, zonder gids, door een sfeervol verlichte grot. Je ziet er veel Dino’s en prachtige Miniaturen, Mergel- en Zandsculpturen. NIEUW is DINO adventure, je kunt in deze spannende grot tussen de Dino’s rondlopen en alles over de Dino’s te weten komen.

Ornament

Landgoed TerWorm & Zuid-Limburg

 • Landgoed TerWorm & Zuid-Limburg

  Fietsverhuur

  Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. U kunt uw e-bike huren via onze receptie.

 • Landgoed TerWorm & Zuid-Limburg
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

In de omgeving

 • Heerlen & Parkstad

  Heerlen & Parkstad

  Kasteel TerWorm ligt op 5 autominuten van het stadscentrum van Heerlen. Parkstad Zuid-Limburg, waar Heerlen onderdeel van uitmaakt, is sterk uitgegroeid tot toeristische regio met attracties als GaiaZOO, Mondo Verde en Snowworld Landgraaf.

  Meer Informatie
 • Heuvelland

  Heuvelland

  Ontdekt het golvende Heuvellandschap met nostalgische dorpjes en stadjes, verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Het is de ideale omgeving om te fietsen en te wandelen.

  Meer Informatie
 • Shopping

  Shopping

  Kom naar Limburg en ontdek shopping city Maastricht, Aken, het Designer Outlet in de gezellige stad Roermond, Outlet Maasmechelen of de grootste meubelboulevard van Europa in Heerlen. Ook Luik en Dusseldorf liggen binnen handbereik.

  Meer Informatie
 • Wellness

  Wellness

  Op slechts 15 autominuten van Kasteel TerWorm vindt u Thermae 2000 in Bad Valkenburg en Carolus Thermen Aken, waar ontspanning en onthaasting voorop staan.

  Meer Informatie
 • Aken

  Aken

  Aken is een prachtige stad op nog geen 15 autominuten van Kasteel TerWorm. De historische domstad is uitstekend geschikt voor een dagje uit. Aken heeft vele winkels, bezienswaardigheden en musea.

  Meer Informatie
 • Euregio

  Euregio

  Nergens in Nederland is er een plek waar drie landsgrenzen zo dicht bij elkaar liggen als in Zuid-Limburg. U bereikt Duitsland in slechts 10 autominuten en België in slechts 20 autominuten.

  Meer Informatie
 • Evenementen

  Evenementen

  In Zuid-Limburg is altijd wat te beleven. Muzikale evenementen als Pinkpop, WMC of Andre Rieu. Maar ook sportieve evenementen zoals Limburgs Mooiste, Amstel Gold Race en NK Wielrennen.

  Meer Informatie