Direct naar de contentDirect naar de footer
Auberge
Auberge
Terras
Aperitief

Auberge

De sfeervolle Auberge is uniek gelegen in de mystieke gewelven van het Kasteel. Terwijl de behaaglijke gloed van de haard u verwarmt kunt u hier genieten van een heerlijk drankje en hapje van onze Aubergekaart. In de winter maanden kunnen een aperitief en na borrel aan de bar natuurlijk niet uitblijven.

Terras

De overtreffende trap van genieten en onthaasten. Het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel TerWorm. Op ons riante terras met zitjes, parasols, statafels en trendy loungebanken vindt iedereen wel een favoriet plekje. Lekker luieren in het zonnetje met een verfrissend drankje en heerlijke gerechten. Op de achtergrond een oase van flora en fauna. Even op een andere plek... weg van alle dagelijks gedruis.

Aubergekaart

Gedurende de lunch kunt u genieten van onze Aubergekaart, kies voor één van onze verassende trendy gerechten van ons keuken team.

Reserveren voor onze Aubergekaart is helaas niet mogelijk, wij zijn geopend middels inloop. Wij verheugen ons, u spoedig te mogen verwelkomen!

Auberge