Direct naar de contentDirect naar de footer
Auberge
Auberge
Terras
Aperitief

Auberge

De sfeervolle Auberge is uniek gelegen in de mystieke gewelven van het Kasteel. Terwijl de behaaglijke gloed van de haard u verwarmt kunt u hier genieten van een heerlijk drankje en hapje van onze Aubergekaart. In de maanden dat de heerlijkste wildgerechten weer worden geserveerd kunnen een aperitief en na borrel aan de bar natuurlijk niet uitblijven.

Terras

De overtreffende trap van genieten en onthaasten. Het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel TerWorm. Op ons riante terras met zitjes, parasols, statafels en trendy loungebanken vindt iedereen wel een favoriet plekje. Lekker luieren in het zonnetje met een verfrissend drankje, Mediterrane tapas en geurige zomerkruiden. Op de achtergrond een oase van flora en fauna. Even op een andere plek... weg van alle dagelijks gedruis.

Aubergekaart

Gedurende de lunch kunt u genieten van onze Aubergekaart, deze kaart bestaat uit o.a. soepen, salades en onze luxe borrelplank.

Reserveren voor onze Aubergekaart is helaas niet mogelijk, wij zijn geopend middels inloop. Wij verheugen ons, u spoedig te mogen verwelkomen!

Auberge
Ornament
 • Openingstijden:

  Auberge & terras
  Auberge & terras 11:00 - 23:00 uur
  Aubergekaart 12:00 - 17:00 uur & enkel op zondag 12:00 - 19:00 uur
  Borrelkaart 12:00 - 21:30 uur

  Restaurant
  Maandag t/m zaterdag 18:00 - 21:30 uur
  Zondag: Wekelijkse rustdag voor ons keukenteam

  Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant, Auberge & terras.