Direct naar de contentDirect naar de footer
Terras
Terras

Slotgracht

Aperitief

Zomers genieten

Auberge

Bar

Auberge

Terras

Vanwege de COVID-19 maatregelen is ons terras enkel tussen 12:00 en 18:00 uur geopend.

De overtreffende trap van genieten en onthaasten. Het mooiste terras van Zuid-Limburg vindt u aan de slotgracht van Kasteel TerWorm.
Op ons riante terras met zitjes, parasols, statafels en trendy loungebanken vindt iedereen wel een favoriet plekje. Lekker luieren in het zonnetje met een verfrissend drankje, Mediterrane tapas en geurige zomerkruiden. Op de achtergrond een oase van flora en fauna. Even op een andere plek... weg van alle dagelijks gedruis.

Met ons wisselend dagmenu laten wij u genieten van verrassende creaties van onze keukenbrigade onder leiding van onze Chef de Cuisine. Uiteraard voorziet onze sommelier u van een passend wijnadvies.

2-gangen dagmenu à € 32,50 p.p.

3-gangen dagmenu à € 37,50 p.p.

U kunt de Smartlunch maximaal 2 dagen voor aankomstdatum reserveren.​

Aubergekaart

Naast onze Smartlunch kunt u genieten van onze Aubergekaart, deze kaart bestaat uit o.a. soepen, salades en onze luxe borrelplank.
Reserveren voor onze Aubergekaart is helaas niet mogelijk, ons terras is geopend middels inloop. Wij verheugen ons, u spoedig te mogen verwelkomen!

Auberge

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen, is onze Auberge helaas gesloten.

De Auberge is uniek gelegen in de mystieke gewelven van het Kasteel. Terwijl de behaaglijke gloed van de haard u verwarmt kunt u hier genieten van een heerlijk drankje en hapje van onze Aubergekaart. In de maanden dat de heerlijkste wildgerechten weer worden geserveerd kunnen een aperitief en na borrel aan de bar natuurlijk niet uitblijven.

Ornament
  • Openingstijden

    Auberge kaart
    Dagelijks van 12.00 - 18.00 uur

    Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant, Auberge & terras.