Direct naar de contentDirect naar de footer

Menu Renaissance

-

-

Menu Renaissance

  • Tartaar van rund

    ponzu met verschillende citrussoorten, hollandaise met yuzu kosho en ijs van gebakken gist

  • Kabeljauw & Kingkrab

    met risotto van zonnebloempit & kokos geserveerd met een saus van morille & Vadouvan

  • Gestoofde Kalfswang

    geprakte La Ratte aardappel met boerenkool, kaffir & citroengras, met een saus van gedroogde venkeltakken & bonito

  • Coquille

    met romige Beluga linzen, artisjok & bagna cauda

  • Polderhoen uit Flevoland

    zacht gegaard met gebakken bloemkool, aardappelpuree met Comté
    en een jus van gevogelte & dragon

  • Tiramiso

    met luchtige mousse van Pedro Ximénez, karamel van Baileys & miso,
    samen met een sorbet van pure chocolade

  • Prijzen

    3-gangen € 65,00 voor-, hoofd- en nagerecht
    4-gangen € 80,00 voor-, 1ste tussen-, hoofd- en nagerecht
    5-gangen € 90,00 voor-, 1ste & 2de tussen-, hoofd- en nagerecht
    6-gangen € 100,00 voor-, 1ste, 2de & 3de tussen-, hoofd- en nagerecht
    - Toeslag kaas ipv een zoet nagerecht € 10,00 -

    wijnarrangement 3-gangen € 40,00
    wijnarrangement 4-gangen € 45,00
    wijnarrangement 5-gangen € 50,00
    wijnarrangement 6-gangen € 55,00

    Bij elk gerecht schenken we op verzoek ook graag een
    glas bijpassende wijn.
    Uiteraard kunt u ook zelf een fles wijn selecteren uit onze
    uitgebreide wijnkaart!

    Heeft u een intolerantie voor bepaalde producten? Meld het ons!
    Wij kunnen niet garanderen dat onze producten
    100% vrij zijn van allergenen.