Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Steak Tartaar

    18,50

    truffel | ei

  • Gepocheerde Kreeft

    18,50

    gepofte groente | piccalilly
    -toeslag 4.50-

  • Witte Asperge *

    18,50

    asperge mousse | Iberco ham* | la ratte aardappel schuim
    -ook vegetarisch te verkrijgen-

    * Vegetarisch
Tussengerecht

Tussengerecht

  • Gebakken Ganzenlever

    21,50

    rode ui | port jus
    -toeslag 3.50-

  • Krokante Zwezerik

    21,50

    risotto | morille jus

  • Tonijn tartaar en coquille

    21,50

    gebrande groene asperge | ponzu

  • Ravioli met asperge *

    21,50

    truffel | witte asperge bouillon

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Tournedos Rossini

    32,50

    truffel | ganzenlever

  • Heilbot

    32,50

    prei terrine | basilicum hollandaise

  • Zeebaars

    32,50

    risotto | schaaldierenjus

  • Asperges à la Flamande

    32,50

    Iberico ham*
    -ook vegetarisch te verkrijgen-

Nagerechten

Nagerechten

  • Chocolade Feuilletee

    15,75

    ganache | vanille

  • Gekonfijte Asperge

    15,75

    vanille-citrus panna cotta | asperge ijs

  • Ambachtelijke Kaas

    15,75

    van de wagen