Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Gillardeau No. 3

    6,00

    natuur | per 2 - 4 - 6 per stuk
    * met Osciëtra kaviaar 10gr + 30,00
    * met Osciëtra kaviaar 30gr + 85,00

  • Steak Tartaar

    19,50

    ei | morille
    * met truffel + 5,00

  • Kingfish

    19,50

    koolrabi | radijs | paarse shiso

  • Burrata *

    19,50

    sorbet van waterkers & TerWorm appel | nori

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

  • Eendenlever & Coquille

    24,50

    sherry | koffie | umeboshi

  • Gelakte Zwezerik

    21,50

    knol | peulvruchten

  • Kreeft

    24,50

    XO | knol | jus van wei

  • Knolselderij *

    21,50

    tulpenbolletjes | savooiekool | knoflook

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Tournedos

    45,00

    sjalot | truffel | Madeira

  • Tournedos Rossini

    52,50

    eendenlever | truffel | Madeira

  • Sole "Veronique"

    42,50

    halve zeetong | oester | champagne | witte druif | pommes puree
    * met Osciëtra kaviaar 10gr + 30,00
    * met Osciëtra kaviaar 30gr + 85,00

  • Aardappel Soufflé *

    32,50

    oude kaas | truffel | paddenstoelen

    * Vegetarisch
Nagerechten

Nagerechten

  • TerWorm & Pralinea Chocolaterie

    19,75

    bonbon van abrikoos, hazelnoot en Amaretto | ijs van boerenjongens | koude sabayon

  • Witte Dame

    15,75

    citroen | witte perzik | amandel

  • Limburgse Herve

    11,50

    foie royale | groene appel | Affligem dubbel

  • Ambachtelijke Kaas

    18,75

    van de wagen