Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Geacht bruidspaar,

Trouwen op Kasteel TerWorm, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag. Ons spontane en ervaren team draagt zorg voor een onvergetelijke dag.

Wij maken uw verblijf graag extra bijzonder!

Ceremonie reserveren in de Oranjerie
Huwelijksprogramma in het Kasteel

Huwelijksvoltrekking in de Oranjerie

Huwelijksvoltrekking in de Oranjerie

De Oranjerie

Sinds 2003 is de Oranjerie officiële trouwlocatie van de Gemeente Heerlen. De Oranjerie is intiem ingericht met 50 zitplaatsen rondom de ceremonietafel en is voorzien van een geluidsinstallatie met cd-speler.

De Franse Rococotuin

Tijdens de ceremonie in de Oranjerie kijkt u uit over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en de ruisende fontein.

Trouwen in de Oranjerie
Ornament
Exclusief & Intiem

Exclusief & Intiem

Vanaf het moment dat u via de kasteelpoort de binnenplaats betreedt tot en met een feestelijk avondprogramma, staat ons spontane team voor u klaar om u een onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven.

Het Ja-woord geeft u elkaar in de Oranjerie, gelegen in de Rococotuin. In het kasteel staat ons spontane team volledig tot uw beschikking. Een champagnetoast met bruidstaart, een uitgebreid diner, overnachten in een van onze luxe suites en tot slot heerlijk ontbijten … U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Huwelijksprogramma Kasteel
Ornament
Feestzalen Hotel Heerlen

Feestzalen Hotel Heerlen

In Kasteel TerWorm verzorgen wij huwelijksprogramma's voor intieme gezelschappen tot 50 personen.

Mocht u uw huwelijksdag willen afsluiten met een muzikale feestavond voor een groot gezelschap dan is Van der Valk Hotel Heerlen (op 500 meter afstand) de ideale feestlocatie. De nieuwe zalen zijn te reserveren vanaf 2018.

Tip:vervoer uw gasten in stijl met paard en wagen!

Uw huwelijksnacht

Uw huwelijksnacht

Romantisch overnachten in luxe! Kiest u voor het bad op gouden pootjes, het romantisch torenzitje met uitzicht op de tuin of het hemelbed in de nok van de toren?