Direct naar de contentDirect naar de footer
Huwelijk
Huwelijk
Trouwen
Kasteel
Huwelijksvoltrekking in de Oranjerie

Huwelijksvoltrekking in de Oranjerie

De Oranjerie

Sinds 2003 is de Oranjerie officiële trouwlocatie van de Gemeente Heerlen. De Oranjerie is intiem ingericht met 50 zitplaatsen rondom de ceremonietafel en is voorzien van een geluidsinstallatie.

De Franse Rococotuin

Tijdens de ceremonie in de Oranjerie kijkt u uit over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en de ruisende fontein.

Trouwen in de Oranjerie
Exclusief & Intiem

Exclusief & Intiem

Vanaf het moment dat u via de kasteelpoort de binnenplaats betreedt tot en met een feestelijk huwelijksdiner, staat ons spontane team voor u klaar om u een onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven.

Het Ja-woord geeft u elkaar in de Oranjerie en in het Kasteel verzorgen wij uw bruiloft van A tot Z. Een culinaire lunch, feestelijke Champagne toast met bruidstaart, een uitgebreid diner, wegdromen in een van onze luxe Suites en tot slot heerlijk ontbijten… U hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Huwelijksprogramma Kasteel
Ornament
Feestzalen Hotel Heerlen

Feestzalen Hotel Heerlen

In Kasteel TerWorm verzorgen wij huwelijksprogramma's voor intieme gezelschappen tot 30 of 50 personen.

Mocht u uw huwelijksdag willen afsluiten met een muzikale feestavond voor een groot gezelschap dan is Van der Valk Hotel Heerlen (op 500 meter afstand) de ideale feestlocatie.

Tip:vervoer uw gasten in stijl met paard en wagen!

Uw huwelijksnacht

Uw huwelijksnacht

Romantisch overnachten in luxe! Kiest u voor het bad op gouden pootjes, het romantisch torenzitje met uitzicht op de tuin of het hemelbed in de nok van de toren?